joi, 21 noiembrie 2019

Publicat la 11/21/2019 06:56:00 p.m. de Anonim

Reguli noi de circulație



Zilele trecute au fost operate două modificări în ceea ce privește circulația autoturismelor pe străzile din municipiul Mediaș.

Una dintre acestea vizează zona podului CFR, iar cealaltă o porțiune a străzii Cibin din cartierul Vitrometan. Circulația în zona podului CFR a fost recent modificată. Astfel, la solicitarea Biroului Poliției Rutiere, a fost montat un indicator „Cedează trecerea“ pe breteaua care face legătura dintre Piața Andrei Șaguna și strada Hermann Oberth, înaintea trecerii de pietoni. Pentru a evita blocajele care apar frecvent în zona podului CFR, circulația a fost practic regândită. Astfel, conducătorii auto care traversează podul și se îndreaptă către cartierul Vitrometan, trebuie să cedeze trecerea celor care vin de pe străzile Avram Iancu și Mărășești. Tot zilele trecute, un segment al străzii Cibin din cartierul Vitrometan a devenit cu sens unic. Este vorba despre porțiunea care face legătura cu strada Iacob Pisso, una cu o singură bandă de circulație și cu o lățime de aproximativ 3,5 metri.

„Prin programul de întreținere și reparații străzi din municipiul Mediaș, pe lângă reparațiile propriu-zise, Primăria a reglementat și va reglementa împreună cu Poliția Rutieră și condițiile de trafic din zonele respective”, a explicat Ovidiu Pietraru, administratorul public al municipiului Mediaș. (A.P.)
    Trimite prin e-mail