vineri, 8 noiembrie 2019

Publicat la 11/08/2019 01:10:00 p.m. de Anonim

08.11.2019 - Mesaj pentru sibieni din partea lui Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la Președinția României (P.E.)


„Dragi sibieni,
Pentru mine, Revoluția Română a însemnat sfârșitul copilăriei. Am trăit-o intens și încă mai văd uneori imagini cu geamurile sparte ale orașului. Credeam atunci că, după ce strângem cioburile, totul va fi bine. Mai târziu, liceean la Colegiul „Gheorghe Lazăr”, stăteam cu prietenii în Parcul Cetății și visam că vom face ceva grozav care va conta în țară sau în străinătate.
Se deschiseseră nu numai granițele țării, ci și granițele minții noastre. Era vremea speranței și a posibilităților nesfârșite. Am crezut că e suficient să învățăm, să muncim și să ne facem datoria fiecare în micul nostru colț de lume. N-a fost.
Statul a fost capturat, administrația căpușată, viitorul amanetat. Ne-am dat atunci seama că succesul și fericirea societății depind de succesul și fericirea fiecăruia dintre noi. Și atunci ne-am unit. Ne-am unit și am luptat în stradă, mai târziu în Parlamentul național și, de anul acesta, și în cel european. Acum a venit vremea alegerilor prezidențiale. Cum n-am refuzat niciodată o luptă, nu o refuz nici pe aceasta. Și o să câștigăm.
Sunt parte din generația care a deschis ochii asupra lumii în libertate. Pentru asta le rămânem mereu recunoscători părinților. Acum e rândul nostru să dăm ceva înapoi. Părinților și copiilor noștri le suntem datori cu o țară mai bună. Și o vom face. 30 de ani mai târziu, nu mai putem lăsa pe mâine.
Dragi sibieni,
Vă cer votul la aceste alegeri pentru că împărtășim aceeași viziune despre un viitor decent, prosper și care să ne facă mândri. Și va fi un pas imens înainte dacă după 10 Noiembrie, viitorul României va fi decis într-o dezbatere la care participă doi sibieni.
Știți dumneavoastră de ce.”
Cu prietenie,
Dan Barna
Duminică, 10 noiembrie, România votează Dan Barna, pentru un alt fel de președinte și un alt fel de stat! Cele 10 propuneri, proiectele cu care ne punem țara pe roate și reparăm după dezastrul guvernării PSD  se pot găsi pe site www.danbarnapresedinte.ro. Votați Dan Barna!
Alianța USR PLUS Sibiu

Publicat de Mesagerul de Sibiu SRL, la comanda Partidului Uniunea Salvati Romania (parte a aliantei electorale „Alianta 2020 URS PLUS”, cod unic de identificare 31190011
    Trimite prin e-mail