marți, 19 noiembrie 2019

Publicat la 11/19/2019 04:44:00 p.m. de Anonim

Constantin Șovaială: „Împreună putem face istorie: o Românie fără PSD!“


Secretarul general al PNL Sibiu, deputatul Constantin Șovăială, susține că votul de duminică poate da lovitura decisivă PSD.


„Suntem într-un moment în care putem, în sfârșit, să ne despărțim de PSD și de tot ceea ce acest partid a însemnat pentru țară. Depinde doar de noi dacă pesediștii vor pleca“, afirmă Constantin Șovăială. 
Deputatul liberal îi îndeamnă pe sibieni să își aducă aminte ce a însemnat PSD în ultimii ani, să nu uite motivele ieșirilor în stradă, protestele și reacțiile la acestea coordonate de pesediști, să nu uite că Viorica Dăncilă este reprezentantul grupării Liviu Dragnea, promovată de acesta personal.
„Asistăm cu toții, stânjeniți, la încercările disperate de spălare a imaginii publice pe care le face doamna Dăncilă! De parcă nu ieri-alaltăieri executa fără obiecții ordinele lui Liviu Dragnea, de parcă nu Liviu Dragnea a promovat-o, de parcă nu este astăzi șefă fix peste aceeași oameni care-i erau alături și lui Liviu Dragnea și de parcă nu tot unul dintre supușii ăia îi va lua scaunul a doua zi după ce va pierde alegerile! Pentru PSD ideea de reformă este deocamdată necunoscută, PSD schimbă oamenii între ei, nu apucăturile. Din aceste motive și din alte sute de motive, împreună putem face duminica viitoare  istorie: o  Românie fără PSD, fără PSD în structurile statului, fără PSD la butoanele banilor publici!“, spune Constantin Șovăială.
Parlamentarul liberal este convins că sibienii vor participa la construcția unei ROMÂNII NORMALE, a uneia în care guvernarea să fie despre țară și nu despre cei care vor să-și salveze pielea de pușcărie, care vor să-și pună rudele în funcții sau să se îmbogățească.
„Sibienii au demonstrat că își susțin președintele, că nu abdică de la principii și că vor să dea o șansă unui parteneriat normal și eficient, acela dintre un guvern liberal și un președinte susținut de liberali. Sibiul este primul care pune umărul la construcția ROMÂNIEI NORMALE! Asta s-a văzut pe 26 mai, s-a văzut acum o săptămână și se va vedea din nou duminica viitoare“, spune Șovăială.

    Trimite prin e-mail