joi, 28 noiembrie 2019

Publicat la 11/28/2019 03:19:00 p.m. de Anonim

Bal de tradiție


Șapte perechi au participat la ediția din acest an a Balului Bobocilor, organizat de Şcoala Postliceală Auxila Mediaş. 


Alex PÎNTEA

Evenimentul de tradiţie s-a desfăşurat, la sfârșitul săptămânii trecute, la restaurantul Noi’s. Marele premiu a fost o excursie în Germania all-inclusive de o săptămână. Totodată, a fost oferit încă un premiu similar pentru cel mai bun elevi din anul I în primul semestru. Ediția din acest an a Balului Bobocilor s-a bucurat de susținerea unui număr mare de sponsori și ca în fiecare an, a beneficiat de sprijinul Primăriei Mediaș și al primarului Gheorghe Roman.


Premii importante

Elevii Şcolii Postliceale Auxila Mediaş au concurat pentru titlurile de Miss şi Mister la balul special organizat pentru ei. Marele premiu a fost o excursie all-inclusive de o săptămână în Germania. Titlul de Miss Boboc Auxila Mediaş 2019 a fost câştigat de Dalma Șimen, iar titlul de Mister Boboc Auxila Mediaş 2019 i-a revenit lui Ioan Surdu. Tot o excursie all-inclusive în Germania va câștigat și cel mai bun elev din primul semestru. „Tradiția continuă la Școala Postliceală Auxila Mediaș. Și în acest an foarte mulți sponsori au fost alături de noi. Vreau să le mulțumesc și în mod special Auxila Akademie din Germania. I-am premiat și în acest an pe Miss și pe Mister Boboc, împreună cu cel mai bun elev la învățătură din anul I, cu o excursie all-inclusive în Germania timp de o săptămână”, a explicat Viorel Pasc, directorul Școlii Postliceale Auxila Mediaș. 


Aniversare de cinci ani

Școala Postliceală Auxila Mediaș a aniversat, în luna septembrie, cinci ani de activitate. Unitatea de învățământ a marcat acest eveniment printr-o manifestare festivă, desfășurată la Sala Traube. Foști și actuali elevi, cadre didactice, colaboratori, conducerea administrației publice locale, parteneri, au fost alături de Auxila la ceas aniversar. Înainte de ceremonia festivă, la sediul școlii a avut loc inaugurarea unui cabinet farmacie. Acesta a fost realizat cu sprijinul companiei Romgaz și a lanțului de farmacii Apotheka. 


Campanie de Crăciun 

Profesorul Casandra Irimie, alături de elevii Școlii Postliceale Auxila Mediaș, organizează și anul acesta o campanie care se adresează vârstnicilor din oraș și din împrejurimi, dar și copiilor nevoiași. Campania Moș Crăciun pentru bunicii noștri se derulează de săptămâna trecută și până la jumătatea lunii decembrie. Persoanele care doresc să facă donații sunt așteptate de luni până vineri la sediul Școlii Postliceale Auxila Mediaș. Finalitatea campaniei va fi oferirea unor pachete cu alimente, dulciuri, și fructe unor persoane vârstnice din Mediaș și zonă, respectiv dulciuri și jucării unor copii nevoiași.


    Trimite prin e-mail