joi, 21 noiembrie 2019

Publicat la 11/21/2019 07:00:00 p.m. de Anonim

Administrator nou la han



Hanul Greweln se va schimba radical la față în viitorul apropiat. În urma unei licitații publice, acesta va fi administrat în următorii cinci ani de o societate care face parte din grupul de firme SN Deco, condus de Uwe Draser.

Acesta va investi aproximativ 150.000 euro și va crea, în același timp, câteva zeci de locuri de muncă. Societatea Dobenmar, parte a grupului SN DECO, a închiriat în urma unei licitații publice Hanul Greweln. Complexul de agrement va avea o imagine nouă, iar pentru acest lucru au demarat deja o serie de lucrări. Astfel, zonele verzi vor fi reorganizate, la fel ca și căile de acces și parcarea, iar clădirile vor fi cosmetizate. În paralel, arhitecții muncesc la tot ceea ce va însemna noul han.
Restaurantul ar trebui să se deschidă în luna decembrie, iar meniul realizat împreună cu chef Tiberiu Csiszer va fi unul care va fi îmbina gastronomia românească, germană și maghiară. „La  licitația desfășurată acum câteva  zile, firma Dobenmar, parte integrantă a Grupului SN DECO, a fost desemnată câștigătoarea, fapt care atrage după sine obligația morală de a pune din nou această locație acolo unde îi este locul, alături de celelalte obiective de interes local de pe harta municipiului”, a explicat Ovidiu Stoica, managerul Hanului Greweln. (A.P.)

    Trimite prin e-mail