vineri, 15 noiembrie 2019

Publicat la 11/15/2019 08:01:00 a.m. de Anonim

15.11.2019 - Sibiul, cel mai bun scor din țară pentru Klaus Iohannis. „Războiul cu PSD nu s-a încheiat. Mai avem o luptă” (P.E.)Sibienii au votat masiv pentru Klaus Iohannis, iar procentul de 66,74% pune Sibiul pe primul loc la nivel național în susținerea candidatului Partidului Național Liberal la Președinția României. „Acest vot este pentru noi o responsabilitate enormă! Nu vom dezamăgi! România va deveni o țară NORMALĂ. Vom scoate afară PSD din instituțiile publice și vom reda România românilor! Vă mulțumim, dragi sibieni!”, a fost mesajul liderului PNL Sibiu, Raluca Turcan, imediat după anunțarea rezultatelor parțiale.

„Dacă nu ne-am fi opus, PSD ar fi reușit să destructureze tot ce s-a construit în România în ultimii ani”

Președintele Klaus Iohannis le-a mulțumit românilor pentru votul de duminică, asigurându-i că lupta pentru depesedizarea României va continua: „Am reușit să învingem PSD-ul mai mult decât oricând în ultimii 30 de ani. Niciodată românii nu au votat atât de mult și atât de clar împotriva PSD-ului și acest lucru pentru România înseamnă un pas enorm înainte. (...) Milioane de români din țară și din Diaspora au votat pentru proiectul nostru, pentru o Românie normală și pentru a continua procesul important de schimbarea în bine în România. (...) Lupta noastră este de înlăturare a PSD de la putere, ca să nu mai țină România prizonieră și captivă în trecut. Am făcut un pas mare în această direcție. Nu este încă pasul decisiv. Mai este de lucru. Acești ani au fost ani de luptă și ani de rezistență și am ținut piept împreună asalturilor deosebit de agresive ale PSD. Dacă nu ne-am fi opus, PSD ar fi reușit să destructureze tot ce s-a construit în România în ultimii ani, instituții democratice, stat de drept. Dacă i-am fi lăsat, azi România s-ar fi întors în anii ’90, poate mai rău, poate nici nu ar mai fi avut loc alegeri. Și noi i-am oprit, noi împreună cu românii!”, a declarat președintele Klaus Iohannis, imediat după anunțarea rezultatelor sondajelor de tip exit-poll.

„Veniți la vot, acum puteți să faceți diferența!”

Președintele s-a adresat românilor din diaspora și simpatizanților candidaților care au părăsit competiția electorală, chemându-i la vot, în 24 noiembrie. „Veniți la vot ca să îndepărtați PSD definitiv de la putere! Celor din diaspora care sunt deja plecați, le spun veniți la vot, pentru că acum puteți să faceți diferența! Votanților USR+, care au un candidat foarte bun, îi chem să construim împreună viitorul pe care ni-l dorim. Celor de la PMP, le spun: veniți la vot acum, pentru că putem să facem împreună România educată, pe care și eu mi-o doresc. Suntem în poziția în care trebuie să muncim împreună, noi, PNL, PMP, USR, UDMR”, a transmis șeful statului.
Totodată, președintele Klaus Iohannis a felicitat Guvernul Orban pentru felul în care au fost organizate alegerile. „Dați-mi voie o apreciere deosebită pentru munca depusă de Guvernul condus de Ludovic Orban astăzi. Și în țară și în străinătate, votul a decurs într-o ordine perfectă, impecabilă. Războiul cu PSD nu s-a încheiat. Mai avem o luptă, un pas peste două săptămâni. Iar pentru turul doi le spun celor care au fost în stradă împreună cu mine ca să apere statul de drept: veniți la vot pentru ca lupta voastră să nu fi fost în zadar”, a mai spus Klaus Iohannis.

Material realizat la comanda PNL, cod AEP 31190005. Publicat de SFG Press SRL, tiraj 2000 exemplare
    Trimite prin e-mail