vineri, 11 octombrie 2019

Publicat la 10/11/2019 07:23:00 a.m. de Anonim

Sărbătoarea Gogoșilor în comuna Ațel

Satul Dupuș va găzdui, săptămâna viitoare, un eveniment deosebit intitulat Sărbătoarea Gogoșilor. 

Acesta este organizat de către Asociația Culturală „Vise îndrăznețe“ Ațel în colaborare cu Primăria comunei Ațel. Participanții vor avea ocazia să guste gogoșile pregătite de gospodinele din satul Dupuș, dar și să asiste la un program artistic special pregătit cu această ocazie. Vor susține recitaluri Luminița Dejan, Matthias Belean, Aurelian Suciu, Ansamblul „Purtata“ Mediaș cu soliștii vocali și grupul vocal „Mugurașii de pe Târnave“.
„La inițiativa Asociației Culturale «Vise îndrăznețe» și cu sprijinul Primăriei Ațel, venim în fața locuitorilor din nordul județului Sibiu cu un eveniment care ne dorim să devină, sperăm noi, o tradiție în ceea ce înseamnă comunitatea locală. Este vorba despre Sărbătoarea Gogoșilor, în cadrul căreia acestea sunt pregătite cu atenție de cele mai bune gospodine din satul Dupuș, fiind astfel și ele, ca și cei prezenți, răsplătite cu recitalurile artiștilor îndrăgiți”, a explicat Marinela Popa, din partea organizatorilor.
Sărbătoarea Gogoșilor va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, în data de 20 octombrie, la Căminul Cultural Dupuș. (A.P.)
    Trimite prin e-mail