duminică, 27 octombrie 2019

Publicat la 10/27/2019 02:03:00 p.m. de Redacţie

PROPAGANDĂ INIȚIATĂ DE PRO ROMÂNIA ÎN MUNICIPIUL MEDIAȘ:”HAIDEȚI SĂ NE MOBILIZĂM”! (P.E.)


Reprezentanți ai PRO România Mediaș au desfășurat duminică, 27 octombrie 2019, activităţi de propagandă în zone ale municipiului, cu scopul de a-i determina pe alegători să îşi exprime voturile în favoarea candidatului la prezidențiale, independentul Mircea Diaconu, comunicând cu aceștia și prezentându-le o serie de soluții concrete, legale și corecte pentru rezolvarea anumitor probleme existente, care vor intra în atribuțiile viitoare ale sale date de eventuala câștigare a alegerilor.



Sloganul  „cu bună credință”  vorbește de la sine despre candidat și despre motivul pentru care este bine ca acesta să fie votat. DA! Românii au nevoie de un președinte aproape de ei, din mijlocul lor, care să fie neutru politic, mediator, arbitru, nepartizan, să îi unească și să le pună pe primul loc interesele, să oprească ura și dezbinarea și să ducă o luptă reală pentru stoparea abuzurilor la adresa românilor. DA! România are nevoie de un președinte care să garanteze transformarea mediului politic intr-unul sănătos si rezonabil.

Haideți să ne mobilizăm!

În cadrul activităților de popularizare și promovare a candidatului Mircea Diaconu, membrii organizației medieșene au distribuit materiale electorale și au dialogat cu cetățenii interesați, aceștia din urmă supunând atenţiei probleme care ar putea intra în viitoarele competenţe ale celui ce urmează a fi ales în funcţia de președinte al României. 

PRO România Mediaș va continua, pe toată durata campaniei electorale, derularea unor evenimente similare, prin care să prezinte temele candidatului Mircea Diaconu pentru alegerile prezidențiale, acțiunea de astăzi fiind condusă de Cosmin Dinică, coordonatorul organizației municipale Mediaș.


Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA pentru Alianta „UN OM”,
publicat de SC Mesagerul de Sibiu SRL, MFC 31190013

    Trimite prin e-mail