miercuri, 23 octombrie 2019

Publicat la 10/23/2019 11:01:00 a.m. de Anonim

Prezentul și viitorul aeroporturilor din România, dezbătut la Sibiu


Conferința anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România – ediția 27, cu tema „Industria aeroportuară  în România – prezent și viitor”, va fi găzduită la Sibiu.


Aeroportul Internațional Sibiu, împreună cu Asociația Aeroporturilor din România, organizează cea de-a 27-a ediție a conferinței anuale și Adunării Generale a Asociației Aeroporturilor din România, în perioada 24-25 octombrie.
Deschiderea oficială a conferinței cu tema „Industria aeroportuară  în România – prezent și viitor” va avea loc începând cu ora 9.00, la Hotel Ramada – Sala Hera.

În cadrul evenimentului vor fi abordate cele mai importante și de actualitate teme din domeniul aviației. Evenimentul va reuni reprezentanți ai instituțiilor de stat cu atribuții în domeniul aviației civile, directori generali ai aeroporturilor și specialiști din industria aeronautică, din țară și din străinătate.

În deschiderea conferinței vor lua cuvântul David Ciceo, președinte al Asociației Aeroporturilor din România, Marius Ioan Gîrdea, director general al Aeroportului Internațional Sibiu, Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, precum și reprezentanți ai Ministerului Transporturilor și ai Autorității Aeronautice Civile Române.

Principalele teme abordate în cadrul acestei întâlniri de la Sibiu vor fi structurate pe patru sesiuni și vor prezenta aspecte legate de dezvoltarea aviației civile din România în următorii cinci ani, provocările viitoare în securitatea aviației civile, impactul aviației civile în dezvoltarea turismului, precum și de reglementările, tehnologiile și standardele în aviația civilă, au precizat organizatorii.
    Trimite prin e-mail