joi, 3 octombrie 2019

Publicat la 10/03/2019 11:56:00 a.m. de Anonim

O prietenie de 25 de ani



Orașul Copșa Mică a primit, la sfârșitul săptămânii trecute, vizita unei delegații franceze din localitatea înfrăţită L’Hermitage.

Aceasta a fost prilejuită de împlinirea a 10 ani de la decernarea titlului de cetăţean de onoare pentru Danièle Riviere şi Christian Le Maout. Cu ocazia acestei vizite, în cadrul unei şedinţe festive a Consiliului Local al oraşului Copşa Mică, la care a fost invitată delegaţia franceză, s-a celebrat activitatea depusă de Danièle Riviere pentru dezvoltarea relaţiilor de prietenie dintre locuitorii celor două localităţi înfrăţite.
„În cadrul evenimentului, s-au evocat diverse momente din cei 25 de ani de contacte bilaterale între prietenii celor două localităţi, activităţile desfăşurate împreună, regulile de bună practică preluate de la francezi, proiectele realizate în comun şi dezvoltarea vieţii asociative din oraş. Danièle Riviere a primit o plachetă, un atestat pentru sărbătorirea celor 10 ani ca cetăţean de onoare al oraşului. În cadrul evenimentului s-a ţinut un moment de reculegere în amintirea lui Christian Le Maout şi s-a făcut o trecere în revistă a primilor paşi pentru înfrăţirea celor două localităţi sub îndrumarea sa. Cu această ocazie, mulţumim comunităţii din L’Hermitage pentru cei aproape 30 de ani de prietenie şi suport pentru locuitorii oraşului Copşa Mică şi celor două asociaţii care au ţinut vie această înfrățire”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Copșa Mică. (A.P.)
    Trimite prin e-mail