vineri, 18 octombrie 2019

Publicat la 10/18/2019 07:23:00 a.m. de Anonim

18.10.2019 - Klaus Iohannis: De asta suntem în război cu PSD, fiindcă ei i-au atacat pe români, ei au atacat România și noi nu tolerăm așa ceva! (P.E.)


Președintele Klaus Iohannis susține că el și liberalii sunt în război cu PSD, iar marea schimbare în România se va produce doar după ce românii vor vota PNL.

„Noi vom pune un guvern care va lucra pentru români, nu împotriva lor”, a fost angajamentul lui Klaus Iohannis. Preşedintele Iohannis a criticat Partidul Social Democrat despre care a spus că a atacat justiţia, economia, investitorii, marile sisteme publice şi a susţinut că noul executiv va începe să lucreze pentru români. ”Voi și cu mine suntem în război cu PSD și o să-l câștigăm. O să-l câștigăm și mai avem trei bătălii de dat – prezidențialele, localele și parlamentarele. După care facem România normală!”, a declanșat Iohannis atacul la PSD.

Război cu PSD

Șeful statului a explicat și motivele acestui război. ”În decembrie 2016 PSD a promis că va curge numai lapte și miere, au promis românilor și luna de pe cer și când au ajuns la putere, primul lucru – au început să atace justiția, cred că vă amintiți filmul cu geaca roșie. După care au continuat: au atacat economia, au atacat investitori, au atacat marile sisteme publice și le-au atacat într-un mod perfid, și-au înșurubat pretenarii și neamurile în funcțiile de conducere, nu pentru că aceia ar fi fost oameni foarte buni acolo, pentru că au fost foarte obedienți ”, a reamintit Klaus Iohannis.
”De asta suntem în război cu PSD, fiindcă ei i-au atacat pe români, ei au atacat România și noi nu tolerăm așa ceva! Acum suntem și în competiție fiindcă este campanie electorală și noi mergem peste tot, spunem oamenilor ce vrem și cum vrem să facem, noi vom pune un guvern care începe să lucreze pentru români, nu împotriva românilor, ca pesediștii. Noi vom pune un guvern care începe să reconstruiască România, nu să o demoleze, ca pesediștii. Și pentru asta, sigur, avem nevoie să mai câștigăm aceste trei bătălii. Și să vă spun ceva: prezidențialele, localele și parlamentarele, dragii mei, le vom câștiga împreună! Le vom câștiga împreună și vom începe să construim România normală”, a afirmat Klaus Iohannis.
Klaus Iohannis a mai spus că marea schimbare în România se va produce doar atunci când românii votează PNL. ”Asta se va întâmpla inclusiv la parlamentare”, a mai declarat el.

Raluca Turcan: Suntem conștienți de așteptările pe care le au oamenii de la noi

Președintele Raluca Turcan susține că un viitor guvern PNL de tranziție, până la alegerile parlamentare va ”cupla România la tubul de oxigen de care are musai nevoie pentru a ieși pe termen scurt timp impas”. ”Primul pas a fost făcut. Suntem conștienți de așteptările pe care le au oamenii de la noi. Și tocmai pentru că le-am simțit susținerea în fiecare moment, tocmai pentru că împărtășim cu ei dorința de a construi bine în țară, tocmai de aceea le vom spune că nu putem schimba România în câteva luni sau într-un an. Până la următoarele alegeri, un guvern PNL susținut în Parlament, cu Președintele Klaus Iohannis drept partener, va cupla România la tubul de oxigen de care are musai nevoie pentru a ieși pe termen scurt timp impas. Vom avea obiective clare și vom acționa cât se poate de repede pentru a corecta acele măsuri care afectează viața oamenilor și paralizează instituțiile. Însă nu vom promite marea cu sarea, așa cum au obiceiul alți politicieni. Oamenii trebuie să știe că o reconstrucție de amploare și durabilă se face într-un mandat întreg”, a declarat Raluca Turcan.

Publicat de SFG Press SRL, la comanda PNL, cod mandatar financiar 31190005
    Trimite prin e-mail