miercuri, 25 septembrie 2019

Publicat la 9/25/2019 08:29:00 p.m. de Anonim

Inconștient la volan

Un tânăr în vârstă de 27 ani, din Hoghilag, s-a urcat la volan chiar dacă nu deține permis de conducere și a fost oprit de polițiști în timp ce circula pe raza municipiului Mediaș cu o viteză peste limita legală.

În noaptea de 22/23 septembrie, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control în trafic un autoturism care rula pe strada Aurel Vlaicu cu o viteză de 69 kilometri/oră. În scurt timp, oamenii legii au constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autoturismul, iar pasagerul său, un tânăr de 23 ani, este cel care i-a încredințat mașina chiar dacă știa acest lucru.
„În urma verificărilor, aceștia au constatat că autoturismul era condus de un bărbat de 27 de ani, domiciliat în Hoghilag, fără a deține permis de conducere. În autoturism cu acesta a fost identificat un pasager, în vârstă de 23 de ani, care i-ar fi încredințat spre conducere autoturismul deși cunoștea că nu deține acest drept. Ambii sunt acum cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier”, a precizat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu. (A.P.)

    Trimite prin e-mail