miercuri, 25 septembrie 2019

Publicat la 9/25/2019 08:40:00 p.m. de Anonim

Incendiu la Richiș


La sfârșitul săptămânii trecute, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a produs un incendiu violent în satul Richiș din comuna Biertan.

La ora 1.12 a fost semnalat un incendiu la o anexă gospodărească tip șură în localitatea Richiș. ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 12 pompieri militari, trei autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor medical calificat SMURD pentru localizarea și stingerea incendiului. La fața locului s-au aflat în sprijin și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dumbrăveni cu o autospecială de stingere, precum și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Biertan.
„În urma incediului a ars șura în suprafață de 100 metri pătrați, aproximativ 20 tone de fân, acoperișul șurii de aproximativ 25 metri pătrați, aproximativ 30 iepuri, aproximativ 20 de găini și un câine. Incendiul a fost lichidat de către pompierii militari dimineața în jurul orei 5. Au fost salvați doi cai, doi porci și o găină. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurt-circuit electric”, a precizat sublocotenentul Alina Voina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Căpitan Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu. (A.P.)
    Trimite prin e-mail