joi, 19 septembrie 2019

Publicat la 9/19/2019 11:37:00 a.m. de Anonim

Gălăgie și parcări neregulamentare



Tulburarea liniștii publice, ocuparea locurilor de parcare de domiciliu, opririle și staționările neregulamentare, dar și folosirea parcărilor publice fără tichet reprezintă unele dintre cele mai sancționate abateri de către Poliția Locală Mediaș în această vară.

În luna august, au fost sancționate contravențional 192 persoane cu amenzi în valoare de 74.000 lei, iar alte 232 persoane au fost avertizate verbal sau în scris.

192 de amenzi

„Pe timpul verii și în special al vacanței de vară, s-a constatat la nivelul municipiului Mediaș o creștere a faptelor sesizate referitoare la tulburarea liniștii publice. Mă refer în acest sens la folosirea de aparatură muzicală la intensitate mare în zona blocurilor din cartierele Gura-Câmpului și Vitrometan, dar și în satul aparținător Ighișu Nou. De asemenea, tot în această perioadă s-a constatat o creștere a faptelor sesizate referitoare la ocuparea locurilor de parcare de domiciliu, în special în cartierul După-Zid. La toate aceste sesizări, echipajele s-au deplasat la fața locului și în funcție de situațiile concrete constatate au dispus măsurile legale conform competențelor. Pentru toate aceste fapte, dar și altele constatate în această perioadă, au fost aplicate 232 avertismente verbale și scrise și 192 sancțiuni contravenționale cu amendă în valoare totală de aproximativ 74.000 lei”, a precizat Ilarie Sideriaș, directorul executiv al Poliției Locale Mediaș. (A.P.)
    Trimite prin e-mail