miercuri, 4 septembrie 2019

Publicat la 9/04/2019 06:57:00 p.m. de Anonim

Autogara de vânzare


Municipiul Mediaș ar putea să rămână fără autogară, cel puțin temporar.

Proprietarul acesteia, societatea BAT, vrea să o vândă, iar la nivelul Primăriei a fost constituită o comisie de analiză a necesității și oportunității achiziționării acesteia. Unul dintre punctele înscrise pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Mediaș din luna august a fost un proiect de hotărâre privind constituirea comisiei de analiză a necesității și oportunității achiziționării unui imobil. Concret, este vorba despre clădirea și terenul unde funcționează Autogara Mediaș, pe care proprietarul dorește să le vândă. Comisia care va decide este formată din câte un consilier local de la fiecare formațiune politică și funcționari din aparatul de specialitate al primarului.

„Prin adresa către noi, proprietarul ne spune că are intenția de a scoate la vânzare locația respectivă și sigur că, în aceste condiții, Consiliul Local va trebui să ia o decizie cu privire la cumpărarea sau nu a imobilului și a terenului respectiv. În ședința Consiliului Local s-a stabilit formarea unei comisii din care am propus să facă parte câte un consilier aparținând fiecărui partid politic. În perioada următoare, această comisie se va întâlni cu reprezentanții societății BAT Mediaș și sper ca împreună să ia cea mai bună decizie”, a explicat primarul Gheorghe Roman.
În cazul în care se va decide achiziționarea Autogării Mediaș de către municipalitate, ea ar putea ajunge prin hotărâre de Consiliu Local în administrarea societății Meditur. (A.P.)
    Trimite prin e-mail