miercuri, 28 august 2019

Publicat la 8/28/2019 11:33:00 a.m. de Anonim

Reparații la școlile din Mediaș


Primăria Mediaș derulează, pe parcursul acestei veri, lucrări de reparații la zece unități de învățământ din oraș, iar în șase cazuri acestea au fost deja recepționate. Valoarea totală a investițiilor se ridică la 2,5 milioane de lei, care provin de la bugetul local al municipiului de pe Târnava Mare.


Printre unitățile de învățământ la care lucrările au fost deja recepționate se numără Grădinița „Rază de soare“ din cartierul Gura-Câmpului, Școala Gimnazială nr. 7, Grădinița nr. 7, Liceul Tehnologic Automecanica, Școala Gimnazială „George Popa“ și Școala  Gimnazială „Hermann Oberth“. Lucrări în derulare mai sunt la Grădinița Dumbrava minunată“, Colegiul Tehnic Mediensis, Grădinița „Bucuria copiilor“ și Grădinița „Pinocchio“.
„Încă de la începutul acestui an am alocat fonduri  pentru a interveni cu diverse lucrări de reparații la o serie de instituții de învățământ din oraș. În această perioadă nu facem altceva decât să parcurgem o etapă extrem de importantă și anume recepția lucrărilor. În acest moment putem să spunem că am recepționat lucrările la șase din cele zece instituții de învățământ și eu apreciez că până la sfârșitul acestei vacanțe toate lucrările se vor încheia. Fondurile pe care le-am alocat în acest an pentru lucrări de reparații se ridică la aproximativ 2,5 milioane de lei“, a spus primarul Gheorghe Roman. (Alex PÎNTEA)
    Trimite prin e-mail