miercuri, 21 august 2019

Publicat la 8/21/2019 11:52:00 a.m. de Redacţie

Medieșenii, alături de Iohannis



Liberalii medieșeni strâng semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la funcția de președinte al României.

Filiala locală a PNL s-a alăturat astfel colegilor din întreaga țară și își propune să se implice puternic în această acțiune, pentru a-l susține pe Iohannis la obținerea celui de-al doilea mandat. Toți cei interesați să semneze listele pot face acest lucru în fiecare zi lucrătoare la sediul PNL Mediaș din Piața Regele Ferdinand I nr. 1, sau la echipele care se vor afla în diverse zone ale orașului.
„PNL Mediaș se alătură colegilor din întreaga țară și își propune să se implice puternic în acțiunea de strângere de semnături pentru candidatura la funcția de președinte al României a lui Klaus Iohannis. Toți cei interesați puteți să semnați pe aceste liste la sediul PNL Mediaș din Piața Regele Ferdinand I nr. 1, în zilele lucrătoare, între orele 10.00-16.00, sau la echipele PNL care se vor afla în diverse zone ale orașului. Vă îndemn să ne fiți alături în număr cât mai mare, așa cum ne-ați fost mereu”, transmite primarul Gheorghe Roman, președintele PNL Mediaș.
Conform legii, candidaţii la alegerile prezidenţiale trebuie să depună la Biroul Electoral şi listele cu semnăturile a cel puţin 200.000 de susținători. (A.P.)
    Trimite prin e-mail