miercuri, 21 august 2019

Publicat la 8/21/2019 11:49:00 a.m. de Redacţie

Competiție de top



Mara Moca reprezintă Mediașul la Europenele din Franța.


Alex PÎNTEA

Jucătoarea din municipiul de pe Târnava Mare va participa la Campionatul European de tenis de masă destinat minicadeților. Competiția se va desfășura în perioada 23-25 august, în orașul francez Strasbourg. Sportiva de la CSM Mediaș este însoțită de antrenorul Viorel Stere.

Cea mai importantă participare de până acum

Mara Moca s-a pregătit intens în ultimele zile pentru Campionatul European de Minicadeți, competiție care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni în Franța. Pentru sportiva medieșeancă, este cea mai importantă competiție la care a luat parte până acum. „Este o competiție de anvergură, cea mai importantă competiție europeană la această categorie de vârstă. Este prima dată când mergem la o competiție așa mare, sperăm să facem față onorabil. Obiectivul este o clasare cât mai bună, chiar dacă este prima competiție de anvergura asta. Încercăm să dăm tot ce e mai bun acolo. Mara este motivată. Ar fi bine să ne întoarcem cu un rezultat cât de cât bun, dar nu se știe. La nivel de copii sunt fluctuați mari și nu putem anticipa, dar printr-o concentrare maximă putem obține rezultate foarte bune”, a explicat antrenorul Viorel Stere.

Vrea o medalie

Mara s-a pregătit pentru Campionatele Europene la Mediaș, iar ulterior a fost într-un cantonament în Ungaria. Acesta a fost organizat de Federația Română de Tenis de Masă. Sportiva legitimată la CSM Mediaș spune că își dorește un rezultat cât mai bun la europene, poate chiar o medalie. „Îmi propun să câștig cât mai multe meciuri. Sunt pregătită. Am muncit mult la antrenamente pentru asta. Mi-aș dori să fiu pe podium, dar o să vedem acolo ce va fi”, a mărturisit tânăra. 

Anvergură internațională

După ce va reveni din Franța, Mara nu va avea prea multe clipe de odihnă. La sfârșitul acestei luni, alături de alți cinci sportivi  din cadrul secției de tenis de masă a Clubului Sportiv Municipal Mediaș, ea va participa la un concurs internațional de tenis de masă. Este vorba despre prima ediție a Trofeului Campionilor Dumbrăvița, care se va desfășura în perioada 28 - 31 august la Dumbrăvița, în județul Timiș. Competiția internațională de tenis de masă va avea la start juniori, cadeți și minicadeți.
    Trimite prin e-mail