miercuri, 26 iunie 2019

Publicat la 6/26/2019 08:28:00 p.m. de Anonim

Un inginer la conducerea USR TârnavaFiliala USR Târnava și-a ales, la începutul acestei săptămâni, în cadrul Adunării Generale, cei trei membri din biroul local, președintele Alexandru Ungur, un tânăr inginer agronom, și vicepreședinții Adrian Denghel și Daniel Suciu. De asemenea, au fost aleși în Comisia de Arbitraj Daniel Șerban și cenzor Iulia Velicea.
„Am fost atras de politică dinainte să împlinesc vârsta de 18 ani și întotdeauna am crezut că implicarea tinerilor în politică reprezintă schimbarea de care societatea are nevoie. Din acest motiv, am ales USR, un partid de oameni profesioniști, toți uniți pentru un singur scop, acela de a schimba vechile percepții din politică și realizarea obiectivelor cu care să ne putem mândri cu adevărat. Le mulțumesc colegilor mei din USR Târnava că au ales să se implice și îi invit pe oameni din comunitate să vină alături de noi. Vrem să realizăm și la Târnava proiecte cu ajutorul cetățenilor, astfel încât locuitorii să vadă că, într-adevăr, părerea fiecăruia contează și putem lupta împreună pentru proiecte, aici, în comuna noastră”, a declarat președintele USR Târnava.
Alexandru Ungur are 27 de ani și este inginer agronom. A terminat facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și lucrează ca planificator materie primă într-o multinațională din domeniul automotive, iar în paralel desfășoară un proiect pe fonduri europene într-o fermă. (A.L.)
    Trimite prin e-mail