vineri, 21 iunie 2019

Publicat la 6/21/2019 07:40:00 a.m. de Anonim

Copaci căzuți pe carosabil


Secția de pompieri Mediaș a fost solicitată, duminica trecută, pe Drumul Național 14 B, între localitățile Copșa Mică și Blaj.

Un echipaj de pompieri a intervenit la kilometrul 9 pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, care prezenta pericol pentru traficul rutier, dar și pentru cetățeni. Acesta a fost îndepărtat în scurt timp, iar drumul a fost deblocat. „Intervenția salvatorilor a fost promptă, carosabilul fiind eliberat în cel mai scurt timp”, a precizat sublocotenentul Alina Voina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Sibiu.
De asemenea, luni seara, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil în municipiul Mediaș, dar și în localitatățile Agârbiciu și Axente Sever pentru îndepărtarea crengilor și a copacilor căzuți peste cablurile electrice. Tot luni seara, două echipaje de pompieri din cadrul Secției Mediaș a ISU Sibiu, au intervenit pe strada 1 Decembrie din cartierul Gura-Câmpului. Intervenția a fost necesară pentru tăierea și degajarea unui brad înalt de aproximativ 9 metri, care în urma precipitațiilor abundente, prezenta pericol de cădere pe linia de troleu, pe cablurile de curent electric și pe carosabil. Intervenția promptă a salvatorilor a condus la înlăturarea pericolului. (A.P.)
    Trimite prin e-mail