miercuri, 8 mai 2019

Publicat la 5/08/2019 09:59:00 a.m. de Anonim

Peter Herman, pe locul I din 1.076 participanțiAtletul medieşean Peter Herman continuă seria rezultatelor foarte bune obţinute anul acesta.


Alex PÎNTEA

Sâmbăta trecută, acesta a alergat la Crosul EcoRun Moieciu 2019, reuşindă să câştige locul I la categoria Open.
1.076 alergători au trecut linia de finiş a Crosului EcoRun Moieciu 2019, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute. Marele câştigător a fost atletul medieşean Peter Herman care a trecut linia de sosire după 57 minute şi 30 secunde. „Undeva în adâncul sufletului meu mă aşteptam să câştig! Ştiu de ce sunt capabil! Fiecare rezultat e important indiferent de competiţie. În spatele fiecărui rezultat, e o muncă şi fiecare rezultat bun mă ajută să merg mai departe. A fost un traseu incredibil de frumos în acelaşi timp şi foarte greu! A fost foarte bine organizat, foarte bine marcat, nu au fost probleme, dar foarte greu!”, a explicat Peter Herman, la finalul competiției pe care a reușit să o câștige.

Vicecampion balcanic

Luna trecută, sportivul medieșean a reușit o altă performanță de excepție, aceea de a câștiga titlul de vicecampion balcanic la semi-maraton. Acesta a urcat pe treapta a doua a podiumului la categoria tineret, în cadrul competiției desfășurate la Kiev în perioada 6-7 aprilie. La general, Peter Herman a încheiat cei 21 kilometri pe locul 7 din cei aproximativ 13.000 participanți, cu timpul de o oră, 9 minute și 36 secunde.
    Trimite prin e-mail