sâmbătă, 25 mai 2019

Publicat la 5/25/2019 06:34:00 a.m. de Anonim

La mâna Mediașului


FC Hermannstadt depinde de jocul rezultatelor pentru a prinde locul de baraj sau pentru a se salva direct de la retrogradare.
Echipa sibiană pleacă cu ultima șansă în lupta cu Dunărea Călărași și FC Voluntari, în condițiile în care Concordia Chiajna este deja retrogradată în Liga a 2-a. Mai mult, pe acest final de sezon, sibienii au ajuns la mila celor de la Gaz Metan Mediaș. Dacă la începutul sezonului, medieșenii au refuzat să îi găzduiască, acum au ocazia să le dea o mână de ajutor.
Totodată, Hermannstadt depinde în mare măsură de jocul de la Voluntari, de luni, din etapa a XIII-a. „Trebuie să scoatem maxim de la Voluntari. Sută la sută, meciul este decisiv. Este important să ne întoarcem cu punct sau puncte, pentru a avea o șansă în ultima etapă cu Dunărea, acasă. Dacă Dunărea câștigă acasă și nu scoatem nimic de la Voluntari, e gata!“, susține Vasile Miriuță, antrenorul lui FC Hermannstadt.
În etapa a XIII-a din play-off, penultima, Dunărea Călărași joacă, duminică, acasă, cu Gaz Metan Mediaș. FC Hermannstadt ocupă locul 7, cu 24 puncte, iar Dunărea Călărași, aflată pe loc de baraj, are cu un punct mai mult.

Cosmin PAL
    Trimite prin e-mail