joi, 4 aprilie 2019

Publicat la 4/04/2019 02:30:00 p.m. de Redacţie

Proiecte culturale comune


Primăria Mediaș va derula o serie de proiecte culturale în parteneriat cu instituțiile de profil aflate în subordinea Consiliului Județean Sibiu.


Alex PÎNTEA

În acest sens, primarul Gheorghe Roman a avut o întâlnire de lucru cu președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, la care au participat directorii unităților aflate în subordinea forului județean: Biblioteca ASTRA, Muzeul ASTRA, Școala Populară de Arte „Ilie Micu“, Cindrelul - Junii Sibiului și Filarmonica de Stat Sibiu.

Evenimente de calitate

Discuțiile găzduite la sediul Consiliului Județean au avut ca subiect o serie de proiecte care s-ar putea desfășura în municipiul Mediaș până la sfârșitul acestui an. Totodată, s-a discutat despre mai multe colaborări de amploare, al căror scop pe termen lung este educarea tinerilor medieșeni și îndreptarea atenției acestora spre evenimente culturale de calitate.
„În urma discuțiilor purtate, îmi exprim mulțumirea că reprezentanții instituțiilor cu care ne-am întâlnit au prezentat proiecte extrem de interesante care s-ar putea desfășura în municipiul Mediaș până la sfârșitul acestui an, dar și colaborări de amploare al căror scop pe termen lung este educarea tinerilor medieșeni și îndreptarea atenției acestora spre evenimente culturale de calitate. Mulțumesc doamnei președinte a Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, pentru deschiderea arătată, dar și tuturor directorilor prezenți la întâlnire”, a declarat Roman.
    Trimite prin e-mail