vineri, 19 aprilie 2019

Publicat la 4/19/2019 12:11:00 p.m. de Anonim

Constantin Șovaială: „Pe 26 mai, PSD va pierde alegerile europene“


Secretarul general al PNL Sibiu, deputatul Constantin Șovăială, este convins că sibienii vor merge la urne pe 26 mai și că vor sancționa PSD atât prin votul la europarlamentare, cât și prin cel pe care îl vor da la referendum.

„Agenda PSD nu este agenda românilor. Nici nu știu, sincer, dacă a fost vreodată, fiindcă în acel partid mai mereu era cineva care trebuia salvat, pentru care trebuia modificată o lege, pentru care trebuia dată o ordonanță. Astăzi, însă, acest lucru este mai evident ca oricând: PSD vrea să își salveze liderul și odată cu el alte câteva triste figuri pentru care legea e opțională. Dar românii nu vor asta și nu o vor permite!

Dacă în februarie 2017 PSD nu a priceput de ce a ieșit lumea în stradă, dacă în august 2018 PSD nu a priceput de ce a ieșit lumea în stradă, în mai 2019 o să primească un mesaj pe care o să-l priceapă cu vârf și îndesat! Românii le vor spune acelora din PSD care cred că pot face și desface legi în funcție de problemele lor, că au confundat țara”, spune Constantin Șovăială.

Disperare în Parlament

Deputatul liberal susține că disperarea PSD cu privire la 26 mai se vede cu ochiul liber în Parlament, acolo unde până și avizul consultativ cu privire la organizarea referendumului propus de președintele Klaus Iohannis l-au emis folosindu-se de mistificări.
„PSD mimează indiferența cu privire la referendum, în realitate însă se tem de el și încearcă să-l obstrucționeze prin toate mijloacele. S-a văzut asta astăzi când au votat un aviz falsificat față de dezbaterile din comisiile reunite”, afirmă Șovăială.

PSD nu îi reprezintă

Liberalul sibian susține că 26 mai este data care va arăta Europei ce fel de oameni trăiesc în România și că PSD nu îi reprezintă. „Cum ar putea românii să voteze la Parlamentul European un partid care nu crede în valorile europene? Cum ar putea să se lase românii reprezentați de oamenii lui Liviu Dragnea? Nu am nici măcar o îndoială că pe 26 mai PSD va pierde alegerile europene și că tot atunci referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis va trece, arătând astfel care sunt valorile în care credem”, a mai spus Constantin Șovăială.
    Trimite prin e-mail