vineri, 8 martie 2019

Publicat la 3/08/2019 01:38:00 p.m. de Anonim

Concurs cu premiiPrimăria municipiului de pe Târnava Mare organizează concursul „Tu hotărăşti imaginea Mediaşului pe Sibcoin“.

În cadrul acestuia, vor fi premiate cele mai bune propuneri pentru imaginile care să apară pe feţele monedei locale Sibcoin 2019, în cadrul programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019. Medieșenii și nu numai ei sunt provocați să participe la un concurs prin intermediul căruia se vor alege imaginile care să apară pe fețele monedei Mediaşului, Sibcoin 2019. Persoanele interesate să participe la acest concurs pot găsi mai multe informații pe paginile de internet sibiugastronomia.ro sau visitmedias.com. Concursul se desfășoară până pe 20 martie.
„Primăria municipiului Mediaş, în calitate de membru al Consorţiului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană, organizează concursul «Tu hotărăşti imaginea Mediaşului pe Sibcoin», un concurs ce premiază proiectul ce propune cele mai bune elemente grafice care să apară pe feţele monedei Mediaşului Sibcoin 2019. Concurenţii vor prezenta câte un element grafic original pentru ambele feţe ale monedei reprezentative pentru Mediaş. Cel mai bun proiect va apărea pe moneda Mediaşului Sibcoin 2019 şi va fi răsplătit cu un premiu în valoare de 500 lei. Înscrierea la concurs se face prin completarea formularului de pe site-ul sibiugastronomia.ro”, a precizat Alisa Fuciu, inspector de specialitate în cadrul Direcției Municipale pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret. (A.P.)
    Trimite prin e-mail