vineri, 8 martie 2019

Publicat la 3/08/2019 01:36:00 p.m. de Anonim

A venit și victoria


CSM Mediaș a obținut primul succes în Grupa Galbenă, scor 79-73 cu Athletic Constanța.


Alex PÎNTEA

Formația gazdă a făcut un prim sfert slab, iar constănțenii au fost cei care au condus în permanență pe tabelă în primele 10 minute de joc, încheiate cu 20-24. CSM a revenit în actul secund și a trecut la rândul său în avantaj. Astfel, la pauza mare scorul a fost de 46-42 pentru formația lui Mihai Popa și Dan Popa. Repriza secundă a fost una de luptă, în care ambele formații au încercat să se desprindă pe tabela de marcaj. La intrarea în decisiv, tot medieșenii aveau un avantaj de cinci puncte. Constanța nu a cedat nici în ultimul sfert, însă CSM a fost echipa mai lucidă și a reușit să își apropie victoria.

Nicoară imperial

Titus Nicoară a fost cel mai bun jucător al CSM-ului în partida cu Athletic Constanța. Acesta a terminat partida cu 23 de puncte și 14 recuperări. Andrija Simovic a avut 22 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, iar Kareem Storey a reușit 13 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. „Din păcate, ne-am făcut noi meciul greu. Am început total deconcentați și fără pic de atitudine și determinare. După cum ați văzut, când intri așa într-un meci, alergi și te lupți pentru a obține ceva și executa ce ai de executat. Din fericire, s-a terminat cu victoria noastră. Îmi felicit jucători pentru atitudinea din sferturile 2, 3 și 4. O să facem analiză și o să vadă, pentru că nu este posibil să începi așa un meci. Pentru noi, fiecare partidă este dificilă, indiferent dacă sunt echipele care aspiră la play-off sau Constanța. Trebuie să luptăm și să fim concentrați să executăm ceea ce pregătim. Ne vom lupta în fiecare joc, pentru a da maximul și de ce nu, să câștigăm”, a declarat tehnicianul Mihai Popa.

Încă un transfer

CSM Mediaș a reușit să transfere un jucător nou la sfârșitul săptămânii trecute. Astfel, conducătorul de joc Andrei Iliescu s-a înțeles cu formația din Mediaș, după ce s-a despărțit de SCM Universitatea Craiova, formație alături de care a început sezonul 2018/2019. Andrei Iliescu are 22 de ani și a mai evoluat în Liga Națională de Baschet Masculin pentru Steaua și Dinamo. Acesta a debutat deja la Mediaș în partida cu Athletic Constanța. El a început partida pe bancă, însă apoi a fost folosit timp de 26 minute, interval în care a reușit 2 puncte, 4 pase decisive, 2 recuperări și 2 mingi pierdute pentru un indice al eficienței de 4 unități.
    Trimite prin e-mail