vineri, 8 martie 2019

Publicat la 3/08/2019 01:50:00 p.m. de Anonim

10 milioane de euro pentru drumul Mediaș – Bârghiș


Astăzi, conducerea Consiliului Județean a semnat contractul de proiectare și execuție lucrări pentru proiectul „Reabilitare și modernizare DJ 141 Mediaș-Moșna-Pelișor-Bârghiș” cu asocierea SC Drumserv SA - SC Betacops SRL.


Valoarea contractului este de 44.897.182,42 lei fără TVA, iar termele de predare a lucrărilor sunt patru luni pentru proiectul tehnic și 30 de luni pentru execuția lucrărilor. Investiția se va realiza cu fonduri europene.
„Ne dorim lucrări de calitate și respectarea termenelor contractuale. Procedurile de achiziție ne-au întârziat destul de mult derularea acestui proiect, având în vedere că am semnat contractul de finanțare în noiembrie 2017. Oamenii sunt nerăbdători să vadă drumul acesta modernizat. Ne bazăm pe experiența anterioară cu operatorii economici care au contractat proiectarea și execuția lucrărilor și le oferim tot sprijinul Consiliului Județean Sibiu pentru a putea ajunge să circulăm cât mai curând pe acest drum, în condiții europene”, a precizat Daniela Cîmpean, președintele CJ Sibiu.
Cei doi antreprenori au mai lucrat la DJ Sibiu-Agnita, în zona Dealul Dăii, modernizarea DJ Dârlos-Hoghilag și studiile de fezabilitate pentru modernizarea DJ Agnita-Sighișoara și DJ 141 Mediaș-Bârghiș.
    Trimite prin e-mail