vineri, 14 decembrie 2018

Publicat la 12/14/2018 12:30:00 p.m. de Anonim

Scenariu cu repetiție



Cu 28 puncte, Gaz Metan Mediaș rămâne pe locul 5 în Liga 1. Interesant este că, în ultimele trei partide, Gaz Metan a evoluat în inferioritate numerică. Sâmbătă, de la ora 17.00, este programat derby-ul județean cu FC Hermannstadt.






Gaz Metan a remizat cu CFR Cluj, după al treilea meci jucat cu un om mai puțin. Formația lui Mihai Teja a condus cu 2-0 în prima jumătate de oră, prin reușitele lui Ely Fernandes și Antoni Ivanov. CFR a redus din diferență înainte de pauză, prin Omrani, iar același jucător a adus egalarea cu trei minute de final. Gaz Metan a acumulat 28 puncte și rămâne pe poziția a cincea a clasamentului. 

Alex PÎNTEA

Gaz Metan a deschis scorul în minutul 12 al partidei din Gruia. În minutul 12, Ely Fernandes a profitat de o eroare a lui Giedrius Arlauskis care a scăpat o minge ușoară și a înscris simplu. CFR a avut șansa egalării în minutul 26, atunci când George Țucudean a tras în plasa laterală a porții lui Răzvan Pleșca. Peste alte cinci minute, Ivanov a majorat avantajul formației sale cu un șut superb la colțul lung la care Arlauskis nu a putut interveni. Gazdele au redus din diferență cu două minute înainte de pauză, atunci când șutul lui Bilel Omrani de la marginea careului de 16 metri a lovit bara și a intrat în poartă.

Final nebun

La patru minute de la reluarea jocului, Carlos Fortes a fost lansat excelent de Antoni Ivanov, dar a amânat prea mult momentul șutului și a fost blocat în ultimul moment de Andrei Mureșan. Gaz Metan a rămas apoi în zece oameni, pentru al treilea meci consecutiv. Răzvan Trif a văzut două cartonașe galbane în două minute și implicit pe cel roșu. În minutul 68, Alexandru Ioniță a tras peste poartă din poziție ideală, iar apoi Pleșca a prins lovitura lui Bilel Omrani. În minutul 81, Giedrius Arlauskis a respins lovitura liberă a lui Nasser Chamed, iar peste șase minute CFR a reușit să egaleze. Același Omrani a profitat de o respingere greșită a lui Iulian Cristea și l-a învins pe Pleșca. În al treilea minut de prelungiri, CFR a primit ușor penalty după un duel între Fofana Boubacar și Alexandru Ioniță, însă Emanuel Culio a tras în bară, iar partida s-a terminat 2-2.

Echipă inimoasă

La finalul partidei încheiate la egalitate pe terenul campioanei, tehnicianul alb-negrilor a ținut să își felicite jucătorii pentru efortul depus în teren. Mihai Teja a explicat că nu este ușor să evoluezi în inferioritate numerică în trei partide consecutive. „Sunt mulțumit, dacă ținem cont că au ratat o lovitură de la 11 metri la ultima fază. Am jucat un fotbal bun astăzi. Îmi felicit jucătorii pentru tot ce fac pe teren. Puteam intra cu un avantaj mai mare la pauză. Știam că vor veni peste noi, a mai venit și eliminarea, a treia la rând, și în fața unor formații precum FCSB, Viitorul și CFR. Nu este deloc ușor. Nu avem un lot numeros, dar e foarte inimos“, a declarat tehnicianul.

Pleacă la FCSB?

Mihai Teja a comentat și zvonurile care îl anunță ca viitor antrenor al FCSB. ,,Nu m-a sunat nimeni de la FCSB pentru un transfer acolo. Acolo este Dică, colegul meu, și trebuie să îl respectăm. Eu sunt aici acum, nu știu ce se va întâmpla în viitor“, a menționat acesta.
    Trimite prin e-mail