miercuri, 19 decembrie 2018

Publicat la 12/19/2018 04:09:00 p.m. de Anonim

Încă o rută aeriană spre Vest! Din martie, cursă spre unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Europa


La doar câteva zile după ce a anunțat o cursă nouă spre Birmingham, Wizz Air va da drumul unui alt zbor spre Marea Britanie de pe Aeroportul Internațional “Avram Iancu”.


Astfel, după ruta Birmingham, anunțată la începutul acestei săptămâni, Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și principalul transportator aerian din România, anunță, astăzi, lansarea unei noi rute, care va conecta orașul Cluj-Napoca cu Londra Gatwick, al doilea cel mai mare aeroport al capitalei Marii Britanii.

Cu această nouă rută, WIZZ va oferi acum 5 destinații din Cluj-Napoca spre Marea Britanie: Birmingham, Doncaster-Sheffield, Liverpool, Londra Luton și Londra Gatwick, cu prețuri reduse ce încep de la 104 RON. Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ de la doar 109 RON, și includ un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20cm. Cursa va fi operată zilnic, începând cu data de 31 martie 2019.

Unul dintre cele mai populare orașe din lume, Londra este un loc special pentru a-ți petrece timpul liber. Orașul este construit pe malurile râului Tamisa, fiind împărțit în două zone la fel de interesante, cu clădiri monumentale și poduri, cum ar fi Tower Bridge, Westminster Abbey și London Eye. Și chiar dacă turiștii pot avea ceva rețineri cu privire la bucătăria britanică, odată ce aceștia au gustat o bucată de plăcintă fierbinte și proaspătă cu carne dintr-un pub fermecător autentic, îngrijorările vor dispărea imediat.

“Suntem încântați să anunțăm încă o rută nouă din Cluj-Napoca spre capitala Marii Britanii! În 2018, Wizz Air și Aeroportul Internațional «Avram Iancu» au avut o cooperare fructuoasă, care a dus la adăugarea aeronavei cu numărul șapte și a cinci noi rute din Cluj-Napoca. Cea mai nouă rută oferă zboruri la prețuri cu adevărat scăzute spre cel de-al doilea aeroport ca mărime din capitala Angliei, Londra Gatwick. Londra este unul dintre cele mai cosmopolite orașe din lume și o destinație perfectă atât pentru un city break, cât și pentru o vacanță mai lungă. Echipajul nostru prietenos abia așteaptă să îi întâmpine pe pasageri la bordul aeronavelor WIZZ”, a declarat Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air.

Primul zbor Wizz Air de la Cluj-Napoca a început în 2007, iar de atunci compania aeriană a devenit cel mai important transportator de pe Aeroportul Internațional “Avram Iancu”. În anul 2018, WIZZ a transportat mai mult de 7,5 milioane de pasageri pe rutele sale cu preț redus către și dinspre România, ceea ce reprezintă o creștere de 13% de la an la an.
    Trimite prin e-mail