vineri, 7 decembrie 2018

Publicat la 12/07/2018 01:07:00 p.m. de Anonim

Hrănește un zâmbet!


Medieşenii sunt invitaţi să ajute copiii nevoiaşi, prin campania „Hrăneşte un zâmbet”. Până înainte de Crăciun, medieşenii care doresc pot dona produse alimentare sau nealimentare pentru copiii care provin din familii defavorizate. În anii anteriori, în cadrul campaniei, peste 3.000 de copii cu rezultate excelente la învățătură, însă cu o situație materială precară, au avut parte de mici cadouri provenite din donaţii.


Alex PÎNTEA

Organizatorii au contactat personalităţi din lumea sportului, responsabili din administraţia publică locală, conducători de firme şi instituţii, care sunt rugaţi să se alăture iniţiativei de a oferi un mic cadou copiilor nevoiaşi în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Grup ţintă

Campania „Hrăneşte un zâmbet” are drept scop sprijinirea copiilor cu rezultate bune la învăţătură, care provin din familii cu oportunităţi reduse. Ea se va desfăşura până pe 20 decembrie. „Consiliul Local al Tinerilor, alături de Primăria municipiului Mediaş, desfăşoară campania umanitară «Hrăneşte un zâmbet». Scopul campaniei este ajutorarea elevilor care provin din familii nevoiașe. Medieşenii care vor să se alăture campaniei noastre pot să doneze produse alimentare, jucării sau orice alte obiecte în spaţiile special amenajate în cadrul magazinelor partenere”, a explicat Sandra Danciu, primarul tinerilor din municipiul Mediaș.


A 16-a ediție

Concret, medieşenii care doresc pot dona alimente şi jucării într-un spaţiu special amenajat în incinta magazinelor partenere în acest proiect. Patru supermarketuri au decis să se alăture campaniei tinerilor. Este vorba de supermarketurile Carrefour, Penny, Konsta Splendid și Profi. Toate cadourile strânse vor ajunge înainte de Crăciun la câteva sute de copii din municipiul de pe Târnava Mare. Astfel, tinerii continuă şi în acest an seria acţiunilor umanitare organizate înaintea sărbătorilor de Paște și de Crăciun. Campania „Hrănește un zâmbet” a demarat în municipiul de pe Târnava Mare în anul 2010, la inițiativa Consiliului Local la Tinerilor. Ea a fost organizată de două ori în fiecare an, iar în toată această perioadă au fost oferite grație donațiilor făcute de medieșeni peste 3.000 cadouri unor copii care provin din familii cu o situație materială precară. Spre exemplu, anul trecut, înainte de sărbătorile de Crăciun, au fost oferite 150 de pachete.
    Trimite prin e-mail