miercuri, 10 octombrie 2018

Publicat la 10/10/2018 12:00:00 p.m. de Anonim

Ziua Recoltei la TârnavaLocuitorii comunei Târnava vor marca, la sfârșitul acestei săptămâni, cea de-a șasea ediție a Zilei Recoltei.

Cu această ocazie, gospodinele îşi vor putea umple cămările cu produse comercializate la preţ de producător.
Programul evenimentului este presărat cu activităţi pentru toate gusturile, de la expoziţii de animale și produse tradiționale, până la concursuri de toamnă, cel mai așteptat fiind, ca în fiecare an, „Ceaunul Târnavei”, unde cei mai pricepuți bucătari se vor întrece la pregătirea celui mai bun ceaun. Un alt concurs așteptat de către localnici este „Cel mai bun vin din Târnava”, însă nu vor lipsi standurile cu legume şi fructe ale producătorilor locali sau din judeţ. Programul artistic va fi susţinut de interpreţi precum Alin & Natalia Matyas, Costel Popa, Ina Ioana Todoran și ansamblul folcloric „Vânători - Târnava” din Târgu Mureș. Ziua se va încheia cu tradiționalul foc de tabără, la care sunt așteptați cât mai mulți localnici.
„Ne bucurăm din nou de roadele pământului și îi apreciem pe cei mai harnici locuitori ai comunei prin munca depusă pe parcursul anului 2018. Îi invităm și așteptăm alături de noi pe toți cei care doresc să marcheze această sărbătoare și în același timp să se bucure de un frumos program artistic, dedicat celor de 100 de ani de la Marea Unire”, a declarat Daniel Dăbăcan, din cadrul Departamentului Comunicare al Primăriei Târnava. (A.P.)


    Trimite prin e-mail