vineri, 14 septembrie 2018

Publicat la 9/14/2018 04:53:00 p.m. de Anonim

Un fenomen îngrijorător

Polițiștii rutieri medieșeni au identificat, la sfârșitul săptămânii trecute, pe raza municipiului, trei conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice.


În primul caz, înregistrat sâmbătă, oamenii legii au testat alcoolscopic un șofer în vârstă de 32 de ani, din județul Alba, pe care l-au oprit pe strada Govora. Rezultatul a fost de 0,45 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, astfel încât, pe numele bărbatului, s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Duminică noaptea, a fost prins băut un bărbat din județul Giurgiu, care conducea un ansamblu TIR pe Șoseaua Sibiului. Bărbatul în vârstă de 46 ani a fost verificat alcoolscopic, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,74 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz, șoferului i s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Tot duminică noaptea, dar pe strada Stadionului, a fost oprită o tânără în vârstă de 26 ani, din Motiș, iar rezultatul testării alcoolscopice a relevat o concentrație de 0,62 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Aceasta s-a ales la rândul său cu dosar penal.
În total, în perioada 7 - 9 septembrie, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, au fost constatate 15 infracțiuni la regimul rutier, au fost reținute 25 de permise de conducere și s-au aplicat 292 de sancțiuni contravenționale în valoare de 58.000 de lei. (A.P.)

    Trimite prin e-mail