vineri, 14 septembrie 2018

Publicat la 9/14/2018 04:57:00 p.m. de Anonim

Și polițiștii gătesc


Asociația Internațională a Polițiștilor - Secția Română, Regiunea 1 Sibiu, în parteneriat cu Primăria Mediaș, organizează un concurs internațional de gătit.


Este vorba de cea de-a doua ediție a manifestării intitulate „Bucătarii Civitas Mediensis”. Concursul gastronomic va avea loc pe parcursul zilei de sâmbătă, în curtea Muzeului Municipal Mediaș. Deschiderea oficială a evenimentului este programată la ora 10.00, iar apoi, timp de patru ore, până la ora 14.00, va avea loc concursul propriu-zis. Jurizarea este programată între orele 14.00 - 16.00 și va fi urmată de premiere. La concurs vor fi prezente echipe de câte patru concurenți încurajați de un număr nelimitat de parteneri. Pe lângă echipe ale Asociației Internaționale a Polițiștilor din județele Vâlcea, Brașov, Sălaj, Cluj și Alba, și-au anunțat prezența și mai multe echipe din Ungaria. Concurenții vor pregăti unul sau două preparate culinare și desert. Jurizarea va fi efectuată de o echipă de specialiști în gastronomie.
Ediția de anul trecut a concursului „Bucătarii Civitas Mediensis” a adunat la start echipe din România, Republica Moldova, Ungaria și Serbia, care şi-au demonstrat talentele culinare. (A.P.)
    Trimite prin e-mail