luni, 24 septembrie 2018

Publicat la 9/24/2018 08:57:00 a.m. de Anonim

Cea mai mare sală polivalentă din România poartă brandul Banca Transilvania: BTarena


Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, ridicată de sibienii de la CON-A, se va numi, de acum înainte, BTarena, în baza parteneriatului dintre Banca Transilvania şi Primăria Cluj-Napoca.

BT este cel mai mare grup financiar din România, unul dintre cele mai puternice branduri româneşti (BIZ 2018) şi cel mai valoros brand bancar din țară (Brand Finance 2017). Implicarea băncii în viața comunității clujene înseamnă susținerea unor proiecte precum Clubul de baschet U-BT şi echipa de baschet masculin de seniori U-Banca Transilvania; FC Universitatea Cluj 1919 – alianța FC Universitatea Cluj (fotbal) şi Asociația Clubul Sportiv U-BT (baschet); Eurobasket 2017; Campionatele Europene de Gimnastică Artistică 2017; Napoca Rally Academy; BT Tennis Cup; Sports Festival; Crosul BT; Clujul Pedalează; EMBA University of Hull – şcoală de business 100% britanică; fundația Clujul Are Suflet; BT Club; acțiuni de voluntariat pentru împădurire; dar şi parteneriatele cu Untold şi Electric Castle.

“Pe de altă parte, Sala Polivalentă este un magnet pentru marile evenimente sportive și artistice din România. În doar patru ani, sala multifuncțională de 10.000 de locuri a găzduit manifestări sportive precum Eurobasket 2017, Campionatele Europene de Gimnastică Artistică 2017, Campionatul European de Tenis de Masă – tineret și juniori 2018, meciuri de FedCup și Cupa Davis, partide ale naționalelor României de handbal și baschet, jocuri din campionat și din cupele europene ale echipei de baschet masculin U-Banca Transilvania. Referitor la evenimentele artistice, în Sala Polivalentă au concertat Sting, Julio Iglesias, Jose Carreras, James Blunt, Eros Ramazzotti, Lara Fabian, Alphaville, Modern Talking, Dire Straits, Smokie. Tot aici se desfășoară, an de an, zeci de show-uri ale festivalului Untold, târguri, evenimente corporate și conferințe. La începutul anului 2018, Sala Polivalentă a premiat spectatorul cu numărul 2.000.000 care i-a călcat pragul”, spun reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca.

BTarena este deținută de Primăria Cluj-Napoca.

Tot astăzi se lansează noul website al Sălii Polivalente, btarena.info.

Sala Polivalentă, realizată de constructorul sibian CON-A, a fost inaugurată în anul 2014, când premier al României era actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Strălucitoare, radiantă, versatilă și unică în țară, Sala Polivalentă Cluj-Napoca este cea mai modernă și încăpătoare construcție destinată organizării de evenimente. Dezvoltată pe 5 niveluri, subsol, parter și etajele 1-3, sala multifuncțională este destinată celor mai diverse activități. Lucrările la Sala Polivalentă au început în 2010, după ce firma CON-A din Sibiu a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei de execuţie a lucrărilor. În competiţia cu firma din Sibiu au intrat Dafora şi ACI, oferta celor de la CON-A fiind cea mai avantajoasă.
    Trimite prin e-mail