miercuri, 29 august 2018

Publicat la 8/29/2018 12:10:00 p.m. de Anonim

Viteză și adrenalină! Cupa Mediașului a fost un succes


31 de piloți s-au întrecut, duminica trecută, pe Hula Baznei, în cadrul celei de-a XII-a etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2. Competiția s-a desfășurat sub sigla Cupa Mediașului și a fost organizată cu sprijinul financiar al Primăriei municipiului Mediaș. Grupul de firme SN Deco a fost un partener important al ediției din acest an a Cupei Mediașului la viteză în coastă.


Alex PÎNTEA

Mașini de curse, motoare puternice și multă adrenalină. Acestea au fost ingredientele competiției automobilistice găzduite de municipiul de pe Târnava Mare. Pentru al doilea an consecutiv, aceasta s-a desfășurat pe Hula Baznei și a atras un număr mare de spectatori.


Programul zilei a cuprins două manșe de recunoaștere, antrenamentele cronometrate și trei manșe de concurs. Printre piloții care s-au aliniat la start s-au numărat și medieșenii Ovidiu Dulăcioiu, Vlad Teodor, respectiv Florin Roșca. Piloții care au obținut cel mai bun timp la ediția din acest an a Cupei Mediașului la viteză în coastă au fost Andrei Șerban, Istvan Beko și Gabriel Onofrei. 


Susținere tot mai mare

Primăria municipiului de pe Târnava Mare va continua să susțină financiar organizarea Cupei Mediașului la viteză în coastă. Dacă, anul trecut, municipalitatea i-a sprijinit pe organizatori prin asfaltarea străzii Baznei, anul acesta implicarea a fost una de natură financiară, lucru care se va întâmpla și pe viitor. „Cu siguranță, anul viitor, această competiție va primi un sprijin mai important din partea administrației locale și îl va primi pentru că medieșenii sunt iubitori de astfel de sporturi“, a promis primarul Gheorghe Roman. 

GHEORGHE ROMAN | primar: „După cum s-a putut observa, au fost foarte mulți participanți, foarte mulți medieșeni au venit să vadă această acțiune sportivă. Mă bucur tare mult că nu au fost incidente, îi felicit pe toți participanții și în special pe cei care au luat locurile I, II și III.“

„Sperăm să devină o tradiție“

SN Deco a fost un partener important al ediției din acest an a Cupei Mediașului la viteză în coastă. Grupul de firme medieșean a sprijinit financiar organizarea competiției și în egală măsură pe Ovidiu Dulăcioiu, unul dintre piloții medieșeni care a luat startul duminică.


Conducerea SN Deco a luat încă de anul trecut decizia de a sprijini organizarea competiției automobilistice de la Mediaș, dar și a pilotului Ovidiu Dulăcioiu. Astfel, grupul de firme s-a numărat printre sponsorii ediției din acest a Cupei Mediașului la viteză în coastă și își propune să facă acest lucru și în anii următori. „Ideea ne-a venit anul trecut, la prima ediție, atunci când am participat în calitate de spectatori. Pe Ovidiu Dulăcioiu îl cunoaștem de ceva timp și chiar i-am spus că a fost un eveniment deosebit, l-am felicitat și i-am oferit sprijinul pentru următoarele ediții. Anul acesta, am sprijinit în primul rând competiția și în al doilea rând pilotul Ovidiu Dulăcioiu. O vom face în continuare, iar împreună cu organizatorii și autoritățile locale din Mediaș sperăm să devină o tradiție acest eveniment“, a mărturisit Adrian Popa, administratorul SN Deco. 


    Trimite prin e-mail