joi, 23 august 2018

Publicat la 8/23/2018 02:36:00 p.m. de Anonim

Transilvania Train oprește la Mediaș



Primul tren turistic românesc ajunge vineri dimineață, la ora 10.00, în municipiul de pe Târnava Mare.

Pentru al doilea an consecutiv, Transilvania Train va poposi la Mediaș. Trenul turistic circulă în perioada 22-26 august, pe ruta Brașov - Sighișoara - Mediaș - Alba Iulia - Sebeș - Sibiu - Făgăraș și retur.
Transilvania Train, un proiect realizat în parteneriat cu CFR Călători, explorează în regim de croazieră pe uscat cele mai frumoase zone ale Ardealului, pe un traseu feroviar de peste 600 kilometri. Programul pregătit pentru acest an celor care călătoresc cu trenul, include vizitarea a peste 20 de construcții fortificate, 15 ateliere de meșteșuguri tradiționale, două concerte unice în Biserica Evanghelică din Sebeș și în centrul istoric al Sibiului și două petreceri tradiționale. Vineri dimineața, călătorii vor fi întâmpinați în Gara Mediaș de către Ordinul Paladinilor de Terra Medies. Aceștia au pregătit demonstrații de luptă între cavaleri și un dans medieval.
„Călătorii din Transilvania Train vor experimenta un mix de emoţii autentice și de activități inedite. Ulterior, ei vor putea lucra alături de artizani locali din zona Mediașului și vor lua o masă bazată pe rețete străvechi“, au precizat organizatorii evenimentului. (A.P.)
    Trimite prin e-mail