miercuri, 22 august 2018

Publicat la 8/22/2018 02:31:00 p.m. de Anonim

Regal automobilistic pe Hula Baznei


Duminică este programată Cupa Mediașului la viteză în coastă.


Alex PÎNTEA

Municipiul de pe Târnava Mare va găzdui, la sfârșitul acestei săptămâni, un concurs automobilistic. Este vorba de etapa a 12-a a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2 Dunlop 2018, care se va desfășura pe data de 26 august, sub sigla „Cupa Mediașului“. Evenimentul va fi organizat de către Asociația Sportivă Mediaș Motorsport cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Mediaș, dar și al unor sponsori. Ca și anul trecut, pentru buna desfășurare a competiției, sectorul de drum de pe Hula Baznei va fi închis circulației. 

Programul zilei

Traseul de pe Drumul Naţional 14A, pe care vor fi cronometrați concurenții, are o lungime de 3 kilometri. Panta sa maximă este de 10 la sută, lățimea minimă de 6 metri, iar diferența de altitudine dintre start și finish este de 133 metri. Competiţia va debuta duminică, la ora 11.00, cu recunoaşterile, urmate apoi de antrenamentele oficiale. Primele două manşe de concurs sunt programate de la orele 14.15 şi 15.15, iar ulterior, de la ora 16.15, va avea loc cea de-a treia manşă de concurs. Rezultatele vor fi afişate la ora 19.00, după care este programată festivitatea de premiere.


„Ne bucurăm să readucem orașul nostru din nou pe harta motorsportului românesc. Speram că a treia ediție, cea a sezonului 2019, va fi cu noroc și vom accede ca etapă în Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop. Pentru acest lucru, suntem conștienți că etapa de duminică va trebui să se desfășoare în condiții excelente din toate punctele de vedere. În acest sens, beneficiem de sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Mediaș, precum și de ajutorul a inimoși parteneri locali. Tuturor le mulțumim, iar participanților le transmitem chemarea: veniți la Mediaș în număr cât mai mare, pentru că nu știți ce pierdeți!”, a declarat Ovidiu Dulăcioiu, președintele Asociației Sportive Mediaș Motorsport.

Restricţii de circulaţie

Duminică, pe perioada desfășurării competiţiei automobilistice, circulația publică va fi restricționată pe sectorul de drum DN 14A de la ieșirea din Mediaș - strada Baznei spre Iernut - Târnăveni, pe o lungime de 3 kilometri. Intervalele orare de restricționare a circulației vor fi cuprinse între 10.30-13.00 şi 14.00-17.00


    Trimite prin e-mail