miercuri, 22 august 2018

Publicat la 8/22/2018 02:25:00 p.m. de Anonim

Inconștienți pe două roțiDoi tineri din Alma au fost depistați în timp ce conduceau băuți și fără permis motociclete neînmatriculate.

Pe Drumul Județean 142E, în afara localității Dumbrăveni, polițiștii rutieri au oprit pentru control doi motocicliști care circulau pe motociclete fără plăcuțe cu număr de înregistrare sau înmatriculare. În urma verificărilor effectuate, s-a constatat că unul dintre motocicliști, în vârstă de 20 de ani, din comuna Alma, nu deține permis de conducere, a avut o concentrație de 0,32 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, iar autovehiculul său este neînregistrat sau neînmatriculat. Drept urmare, polițiștii au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.
În cazul celui de al doilea motociclist, în vârstă de 26 de ani, din aceeași comună, s-a stabilit că nici acesta nu deține permis de conducere, motocicleta era neînmatriculată, iar concentrația de alcool a fost de 0,42 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele acestuia, s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat. (A.P.)
    Trimite prin e-mail