miercuri, 18 iulie 2018

Publicat la 7/18/2018 07:09:00 p.m. de Anonim

Tinerii maghiari lansează provocarea

În perioada 22-28 iulie, Uniunea Tineretului Democrat Maghiar Mediaș organizează, în cadrul proiectului Europa Minorităților, a opta ediție a Taberei de Înot.


Alex PÎNTEA

Tabăra este organizată la camping-ul Napsugár din Vlăhița, pentru un număr de 70 de participanți din județul Sibiu, iar scopul ei este acela de le oferi șansa unor tineri să își petreacă o săptămână din vacanța de vară într-un mod util. Tema în jurul căreia se conturează organizarea proiectului este „Un stil de viață sănătos“. În acest scop, vor fi invitați care vor susține în fiecare zi prelegeri, prezentări și demonstrații pentru exemplificarea posibilităților unui trai cât mai sănătos.
Nu vor lipsi nici activitățile de grup și individuale, înotul, focul de tabără de la final, proiecția de filme, teatrul de improvizație, karaoke și multe alte surprize.

70 de participanți

„Implementăm prezentul proiect prin metodele specifice educației non-formale, punând ca de fiecare dată accent pe voluntariat. Echipa de proiect s-a pregătit pentru organizarea taberei încă de la începutul anului prin activități premergătoare, organizatorice, atragere de fonduri, proiecte cu finanțare nerambursabilă pentru a minimiza cheltuielile participanților cu tabăra. Asigurăm transportul, cazarea, masa, premiile, speakeri, promoționale și multe altele pentru 70 de persoane timp de o săptămână. Cei interesați s-au putut înscrie până în 15 iunie, tinerii participanți provenind din diferite localități din județul Sibiu: Mediaș, Sibiu, Șmig, Dumbrăveni, Copșa Mică, Blăjel, Valea Viilor, Șelimbăr”, se arată într-un comunicat de presă remis de Uniunea Tineretului Democrat Maghiar Mediaș. 
    Trimite prin e-mail