miercuri, 18 iulie 2018

Publicat la 7/18/2018 07:05:00 p.m. de Anonim

Rapid Construct a câştigat Cupa Aprov


Cupa Aprov la minifotbal a reunit la start zece echipe din municipiul Mediaș.


Alex PÎNTEA

Echipa Rapid Construct a câştigat cea de-a doua ediţie a competiției. Aceasta a învins, în finala mare, echipa Primăriei Mediaș. 

Meciuri disputate

Cupa Aprov s-a desfăşurat sâmbăta trecută, la baza sportivă Gaz Metan. Zece echipe s-au întrecut în cadrul celei de-a doua ediţii a Cupei Aprov. Acestea au fost împărţite în două grupe și s-a jucat în sistem „fiecare cu fiecare“. În semifinale, Rapid Construct a eliminat STAS, iar Primăria Mediaș a dispus de Alex Rom. După ce a pierdut finala de anul trecut, Rapid Construct a învins acum în finala mare Primăria Mediaș cu scorul de 4-1 și a intrat în posesia trofeului. „Noi am mai îmbătrânit un an, dar parcă am jucat mai bine. Am avut noroc că a fost și vremea mai răcoroasă puțin, iar în rest totul a fost foarte bine. Cred că anul acesta competiția a fost mai puternică, prin comparație cu cea de anul trecut. Am avut o echipă foarte bună, unită, apărare bună, portar bun”, a explicat Gabriel Roman, căpitanul echipei învingătoare.


Premii pentru participanți

Organizatorii au pregătit premii pentru toate echipele participante, oferite cu ajutorul colaboratorilor companiei. De asemenea, au fost premiați cel mai bun jucător, dar și cel mai bun portar al competiției. Cea de-a doua ediție a Cupei Aprov a fost o reușită pe toate planurile, iar organizatorii se gândesc ca anul viitor competiția să se întindă chiar pe două zile. „Față de anul trecut, am avut mai multe echipe înscrise în această competiție, am avut și puțin ghinion cu vremea care ne-a încurcat în unele momente, dar s-a jucat și pe ploaie, totul a fost organizat foarte bine. Mulțumim și celor de la Clubul Gaz Metan că ne-au ajutat în organizarea acestei competiții, de asemenea mulțumim publicului care a fost alături de noi, mulțumim tuturor colaboratorilor noștri. Sperăm că și la anul vom organiza din nou și ne gândim că poate vom reuși să facem pe timp de două zile și să fie cât mai mulți participanți. Facem acest lucru pentru că vrem să ne simțim bine cu toții, să fim alături de oamenii și de colaboratorii noștri din Mediaș“, a spus Nicolae Nicon, directorul general al societății Aprov.
    Trimite prin e-mail