joi, 5 iulie 2018

Publicat la 7/05/2018 02:14:00 p.m. de Anonim

Cerc pedagogic la bibliotecă


Cercul pedagogic al educatoarelor din Mediaș și zonă a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Biblioteca Municipală „Stephan Ludwig Roth“.


Tematica întâlnirii din semestrul al doilea al anului școlar 2017-2018 a avut două subiecte distincte și o evaluare. Primul dintre acestea a fost prezentarea de carte „Să ne împrietenim cu natura”, susținută de profesorul în învățământ preșcolar Corina Maria Popa, de la Grădiniţa nr. 18 din Sibiu. Aceasta a avut loc în cadrul Programului naţional „Ecogrădiniţa”. Al doilea a fost workshop-ul „Rolul povestirii și a poveştilor create în desfăşurarea procesul instructiv-educativ din grădiniţă''. Acesta a avut loc în cadrul programului național „Să citim pentru mileniul III”, respectiv programul naţional „Paşi spre educaţia incluzivă”. De asemenea, în cadrul cercului pedagogic a mai avut loc și o evaluare.


Cercul pedagogic al educatoarelor din Mediaș și zonă se organizează cu sprijinul inspectorilor de specialitate de la IȘJ Sibiu, profesor doctor Maria Turean și profesor Delia Stoicescu, respectiv al Elenei Sajgo, directorul Direcției Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret din cadrul Primăriei Mediaș. Responsabili de acest cerc pedagogic sunt profesorul Peter Izabella, directorul Grădiniţei cu Program Prelungit „Bucuria Copiilor” Mediaș, respectiv profesorul Iustina Nicula, directorul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 12 Mediaș. (A.P.)
    Trimite prin e-mail