miercuri, 20 iunie 2018

Publicat la 6/20/2018 05:53:00 p.m. de Anonim

Proiect nou


Gaz Metan va aborda noul sezon competițional cu o serie de schimbări la nivelul staff-ului tehnic. Mihai Teja este noul antrenor principal al echipei. Cristian Pustai a fost ofertat pentru a ocupa postul de director tehnic. În zilele următoare, conducerea va purta discuții cu jucătorii aflați la final de contract, pentru a stabili cine va continua la Mediaș și cine pleacă. Fotbaliștii se vor pregăti la Stadionul Gaz Metan timp de zece zile, apoi vor pleca într-un cantonament în Serbia.


Alex PÎNTEA

Gaz Metan începe sezonul 2018-2019 cu o formulă nouă de conducere. Luni după-amiază, președintele Ioan Mărginean a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, proiectul pe care l-a gândit, dar și oamenii cu care va lucra. Astfel, noul antrenor principal este Mihai Teja, care va fi ajutat de antrenorul cu portarii Cristian Moldovan și de preparatorul fizic Riccardo Proietti. De asemenea, lui Cristian Pustai i-a fost propusă funcția de director tehnic, însă acesta a declarat că va da un răspuns în următoarele zile. Mărginean a explicat că echipa va avea un buget mai mic decât în sezonul precedent și că va încerca să mizeze mai mult pe jucători tineri. 

Vrea să lucreze cu Pustai

Mihai Teja a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă la care a luat parte președintele Ioan Mărginean și fostul antrenor Cristian Pustai. În vârstă de 39 ani, acesta a mai antrenat Universitatea Cluj, Dinamo București, naționala sub 21 ani, iar ca secund a lucrat la Astra Ploiești, Standard Liege, Petrolul Ploiești și Mouscron. „Vreau să mulțumesc conducerii Clubului Gaz Metan și președintelui pentru că au încredere în mine și m-au investit în postul de antrenor principal. Eu îmi doresc ca Cristi Pustai să rămână aproape de noi. Din punctul meu de vedere, va fi un sprijin mult mai mare pentru mine, pentru că știe tot ce mișcă la echipă și mi-ar fi de foarte mare ajutor. În altă ordine de idei, mie îmi face mare plăcere să lucrez cu tineri, să pot să descopăr cât mai mulți tineri. Am înțeles că aici, la Gaz Metan, este un centru de copii și juniori foarte bine dezvoltat, deci s-au pornit niște lucruri frumoase, niște lucruri de bază și eu vreau să dau mult mai multă încredere și copiilor care pot veni de la centrul de copii și juniori”, a spus Teja.


Cantonament în Serbia

Fotbaliștii se vor pregăti la Stadionul Gaz Metan timp de zece zile. Ulterior, ei vor pleca într-un cantonament în Serbia, în perioada 28 iunie - 12 iulie. Aici, echipa va disputa mai multe jocuri de verificare, al căror program nu a fost deocamdată stabilit, iar apoi va reveni în țară pentru debutul în noul sezon. Comitetul Executiv al FRF a decis că sezonul 2018-2019 al Ligii 1 va începe în weekend-ul 21-22 iulie, la doar șase zile după finala Campionatului Mondial, programată pe 15 iulie. Sezonul se va încheia pe 2 iunie 2019.

Se vând abonamente

Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaș a anunțat programul de vânzare al abonamentelor pentru sezonul 2018 - 2019. Acestea vor putea fi achiziționate de la casieria Stadionului Gaz Metan în perioada 2 - 6 iulie între orele 17.00 – 20.00, respectiv în perioada 9 - 13 iulie între orele 17.00 – 20.00. Prețul unui abonament va fi de 500 lei la tribuna oficială, respectiv 200 lei la tribunele I și II. 
    Trimite prin e-mail