joi, 7 iunie 2018

Publicat la 6/07/2018 10:03:00 p.m. de Anonim

Înscrieri la Auxila


De la începutul lunii iunie, Școala Postliceală Auxila Mediaș a demarat procesul de înscriere pentru anul școlar 2018-2019. Acesta va avea loc în perioada 1 iunie - 21 septembrie.

Unitatea de învățământ oferă viitorilor săi elevi două specializări: Asistent medical generalist, respectiv Asistent medical de farmacie. Un argument important pentru cei care vor opta pentru a se pregăti în aceste domenii este acela că au șansa de a primi burse de studiu oferite de angajatori germani, cu posibilitatea angajării la absolvire. Totodată, Școala Postliceală Auxila le oferă elevilor săi cabinete de nursing moderne, dotate de parteneri germani. La sfârșitul anului trecut, unitatea de învățământ a primit din Germania sub formă de donație aparatură medicală, mobilier și consumabile cu ajutorul cărora a putut amenaja pentru elevii săi un al doilea cabinet de nursing. Astfel, elevii pot efectua practica de specialitate la standarde internaționale și sunt mult mai bine pregătiți pentru cerințele pieței muncii din România și Germania. Practica de specialitate se face la Spitalul Municipal Mediaș, la clinici și farmacii, precum și în Germania. Corpul profesoral este format din medici, farmaciști, profesori și asistenți medicali.


În prezent, 218 elevi studiază la cele două specializări ale școlii, iar 90 dintre ei vor absolvi în această vară. (A.P.)
    Trimite prin e-mail