luni, 18 iunie 2018

Publicat la 6/18/2018 05:51:00 p.m. de Anonim

800 de semnături pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice” s-au strâns la Mediaș


Sâmbătă, la Mediaș, în doar câteva ore, au semnat peste 800 de cetățeni pentru inițiativa "Fără Penali în Funcții Publice".


„«Nu mai vrem persoane cu probleme penale în funcții de conducere» este mesajul pe care l-au transmis majoritatea medieșenilor care au semnat inițiativa cetățenească. Mesajele celor care semnează sunt spuse cu tot mai multă frustrare față de acțiunile pe care le face coaliția de guvernare PSD-ALDE. Sunt oameni care ne transmit zilnic mesaje că trebuie să ne implicăm noi, cei tineri, pentru ca România să se dezvolte, iar noi și copiii noștri să avem un viitor aici”, a declarat Ionuț Preda, vicepreședintele USR Mediaș.


La acțiunea de strâns semnături a participat și președintele USR, deputatul de Sibiu Dan Barna, alături de voluntari, echipele USR Mediaș și USR Sibiu. 


„Nivelul de tensiune și revoltă din comunitatea din Mediaș este atât de ridicat încât șapte sau opt oameni din 10 au semnat inițiativa, mulți dintre ei venind direct spre noi cu buletinele în mână. Unii spuneau că sunt sătui de hoție, alții că sunt sătui de minciuni sau de Dragnea. Și nu erau doar tineri cei care spuneau asta, ci cetățeni de 50, 60 sau 70 de ani. Îi încurajez pe toți să strângă semnături. Este o miză importantă pentru noi, ca cetățeni onești, să punem pe masa Parlamentului această inițiativă”, a precizat Dan Barna.


Toți cei care vor să contribuie la strângerea celor 500 000 de semnături la nivel național pot descărca listele corespunzătoare localității lor de pe site-ul  www.farapenali.ro și pot semna împreună cu  familia, prietenii și vecinii. În Mediaș, listele pot fi predate la agenția de turism „Călătorește cu Radu”, de luni până vineri, între orele 10 - 12 și 14:30 - 16, sau puteți lăsa un mesaj pe pagina de facebook USR Mediaș pentru a fi contactat.
    Trimite prin e-mail