duminică, 20 mai 2018

Publicat la 5/20/2018 11:11:00 a.m. de Anonim

Strângere de semnături la Mediaș împotriva naționalizării Pilonului 2 de pensii


PNL a demarat în Mediaș și celelalte orașe din județul Sibiu o campanie de informare și strângere de semnături intitulată “Oprește furtul lor. Sunt banii tăi de pensie!”, a anunțat Raluca Turcan.


De luni și până în data de 15 iunie, în județul Sibiu, liberalii intenționează să strângă peste 50.000 de semnături “împotriva încercărilor coaliției PSD-ALDE de a fura din economiile făcute de angajați prin Pilonul 2 de pensie”, a declarat deputatul Raluca Turcan, ieri, într-o conferință de presă.
“Vom avea voluntari care vor informa sibienii cu privire la riscurile acestui demers. Vom instala corturi în municipiul Sibiu, Mediaș și în celelalte orașe din județ. Echipele noastre vor fi în fiecare colț al județului și vor informa sibienii despre încercările PSD-ALDE de a distruge șansa tinerilor angajați de a beneficia de o pensie decentă în momentul în care vor atinge vârsta de pensionare. Campania pe care o va demara Partidul Național Liberal va aduce informații clare pentru fiecare contribuabil la Pilonul 1 și 2 de pensii, pentru a ști care îi sunt drepturile și la ce riscuri se expune atunci când statul va naționaliza Pilonul 2 de pensii”, a mai precizat președintele PNL Sibiu.
    Trimite prin e-mail