miercuri, 16 mai 2018

Publicat la 5/16/2018 09:49:00 a.m. de Anonim

Bătălia continuă! Gaz Metan a remizat la Chiajna și întâlnește mâine FC Voluntari


Formația lui Cristian Pustai a terminat la egalitate partida disputată duminică după-amiază, pe terenul Concordiei Chiajna, scor 0-0. Partida a fost una cu ocazii de ambele părți, însă niciuna dintre echipe nu a reușit până la urmă să găsească drumul spre gol. În urma acestui rezultat, gruparea de pe Târnava Mare a acumulat 22 puncte și a urcat pe loc de baraj. Mâine seară, de la ora 20.45, Gaz Metan va întâlni pe teren propriu FC Voluntari, în următoarea partidă din play-out.


Autor: Alex PÎNTEA

Concordia a avut prima ocazie a partidei de pe teren propriu. În minutul 7, iordanianul Thaer Bawab a luat o acţiune pe cont propriu, a pătruns printre fundaşii Gazului Metan, însă finalizarea sa nu a prins cadrul porții. Replica alb-negrilor a venit de la atacantul Mario Rondon, însă șutul acestuia din minutul 19 nu i-a pus probleme lui Alessandro Caparco. Cu cinci minute înainte de pauză, același Bawab l-a deschis excelent pe Claudiu Bumba, care a fost însă blocat foarte bine de portarul Răzvan Pleşca.

Ocazii pe final

Repriza a doua a fost una de luptă, iar ocaziile au venit în ultimul sfert de oră. În minutul 76, Darius Olaru, abia intrat pe teren, a trimis peste poartă din apropiere după centrarea lui Sergiu Popovici. În minutul 87, tot Popovici a executat o lovitură de colț de pe partea dreaptă, Cristian Sîrghi a lovit mingea cu capul, însă Caparco a reușit să o respingă de pe linia porții. Peste doar un minut, la cealaltă poartă, Andrei Marc a trimis puțin pe lângă după o lovitură liberă, iar apoi în minutul 90, Marian Cristescu a trimis și el puțin pe lângă poartă din câțiva metri.


Meci greu 

Gaz Metan are o nouă partidă foarte importantă în play-out. Mâine seară, de la ora 20.45, formația pregătită de tehnicianul Cristian Pustai va întâlni pe teren propriu FC Voluntari. Cele două formații sunt despărțite de două puncte în clasament, ilfovenii au 24, iar alb-negrii - 22 de puncte. În turul play-out-ului, Gaz Metan s-a impus în deplasare cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Ely Fernandes și Mario Rondon.

Au ratat finala

Gaz Metan a ratat calificarea în finala Cupei României. Formația lui Cristian Pustai a fost învinsă de FC Hermannstadt cu scorul de 3-2. Alb-negrii au deschis scorul repede în manșa retur a semifinalelor Cupei României. În minutul 6, Popovici a marcat cu un șut din voleu după centrarea lui Darius Olaru. FC Hermannstadt a egalat peste doar cinci minute. Ștefan Blănaru a plecat de la limita off-side-ului după o pasă de la Răzvan Dîlbea, a rămas singur cu portarul Alexandru Greab și a marcat. În minutul 28, sibienii au trecut la conducere după o acțiune foarte bună a lui Petrișor Petrescu. Acesta a șutat imparabil din marginea careului după o acțiune pe care a luat-o pe cont propriu. Peste alte trei, Bogdan Rusu a pătruns pe partea stângă, a centrat în fața porții, iar Sîrghi a deviat mingea cu capul în propria poartă. În actul secund, David Caiado a marcat al doilea gol pentru alb-negri, în minutul 78, după o centrare a lui Ely Fernandes. S-a încheiat 3-2 pentru Hermannstadt, care a obținut astfel calificarea în finala Cupei României.
    Trimite prin e-mail