joi, 5 aprilie 2018

Publicat la 4/05/2018 07:01:00 a.m. de Anonim

Planuri pentru Sometra


Sometra va desființa și va ecologiza halda de deșeuri. Reprezentanții companiei dau asigurări că vor respecta toate normele privind protecţia mediului. 


Aurelian LUNGU

Joi, 29 martie, a avut loc, la sediul Primăriei oraşului Copşa Mică, o prezentare din partea conducerii Sometra SA a planului de afaceri pentru următorii ani. Din partea oficialităţilor oraşului au fost prezenţi primarul şi viceprimarul orașului, mai mulți membri din comisia economică a Consiliului Local, precum și funcţionari din cadrul Compartimentului Economic al Primăriei.

Zona va fi redată orașului

„În planul de afaceri pentru următorii 14 ani, SC Sometra SA îşi propune să desfiinţeze şi să ecologizeze etapizat halda de deşeuri a societăţii, recuperând şi prelucrând aproape în totalitate materia brută pentru obţinerea de produse finite. Procesul tehnologic va fi nepoluant, respectând standardele europene actuale pentru protecţia mediului, iar la final zona depoluată va fi reînverzită şi se va reda în circuitul intravilan al oraşului. În prezent, proiectul este supus spre aprobare autorităţilor centrale“, se arată într-un comunicat remis de Compartimentul Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Copșa Mică.
    Trimite prin e-mail