joi, 5 aprilie 2018

Publicat la 4/05/2018 07:10:00 a.m. de Anonim

Marea curăţenie de primăvarăElevii unităţilor de învăţământ gimnazial şi liceal copşene au organizat, vineri după-amiază, în colaborare cu Primăria oraşului Copşa Mică, o acţiune de ecologizare a oraşului, pentru a putea întâmpina sfintele sărbători de Paşti aşa cum se cuvine.

Acţiunea a fost supervizată de cadrele didactice din unităţile de învăţământ locale, de reprezentanţi ai Primăriei, de pompierii voluntari ai SVSU Copşa Mică şi de poliţişti locali.

Exemplu pentru comunitate

Cei peste 300 de elevi, organizaţi pe echipe, şi-au împărţit oraşul pe zone de acţiune, pe care le-au ecologizat exemplar. „Înarmaţi“ cu mănuşi, saci menajeri şi multă veselie, elevii au reuşit, în timp record, să adune o remorcă plină cu saci de gunoi. În acelaşi timp, ei au dat un exemplu pozitiv tuturor locuitorilor oraşului care, impulsionaţi de entuziasmul copiilor, le-au sărit în ajutor.
„Mulţumim tuturor celor prezenţi la acţiunea de ecologizare, elevi şi cetaţeni, care au decis să dea un exemplu de hărnicie şi au dat o mână de ajutor autorităţilor pentru a întâmpina sărbătorile de Paşti cu un oraş mai curat. Dl. primar doreşte să mulţumească tuturor voluntarilor prezenţi la acţiunea de curăţenie pentru că şi-au sacrificat puţin din timpul lor liber pentru binele comunităţii. Le urăm cu această ocazie elevilor o vacanţă plăcută şi tuturor cetăţenilor oraşului sărbători fericite!“, transmite Compartimentul Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Copşa Mică. (A.L.)
    Trimite prin e-mail