vineri, 6 aprilie 2018

Publicat la 4/06/2018 11:00:00 a.m. de Anonim

Cupa „Costel Totan“ la tenis de masă


Municipiul Mediaș a găzduit, la începutul acestei săptămâni, Cupa „Costel Totan“, competiție de tenis de masă destinată seniorilor.

Ajungă la cea de-a doua ediție, aceasta s-a desfășurat în sala de sport de pe strada Gravorilor. S-a concurat pe două categorii, fete și băieți. La fete, câștigătoare a fost Diana Muntean, jucătoare cu dublă legitimare la CS Romgaz și CSM Mediaș, pe locul al doilea s-a clasat Cristina Dumitrescu, și ea legitimată atât la CS Romgaz, cât și la CSM Mediaș, iar pe locul al treilea s-a clasat Beatrice Hila, de la CSM Mediaș. La băieți, Alexandru Cazacu de la CS Mioveni a ocupat prima treaptă a podiumului competiției, locul al doilea a fost ocupat de Rareș Șipoș de la CS Mioveni, iar pe locul al treilea s-a clasat Dragoș Oprea de la CSM Buzău. Organizatorii Cupei „Costel Totan“ la tenis de masă au fost Clubul Sportiv Municipal Mediaș, EMI TT și compania Romgaz.
Inginerul Costel Totan a fost o personalitate marcantă a industriei gaziere româneşti care s-a stins din viață în anul 2015. Acesta a sprijinit constant viața culturală și sportivă din municipiul de pe Târnava Mare. Totodată, Totan a fost membru fondator al Clubului Sportiv Romgaz de tenis de masă, un club care a devenit, rapid, unul din cele mai performante la nivel naţional. (A.P.)
    Trimite prin e-mail