vineri, 2 martie 2018

Publicat la 3/02/2018 12:58:00 p.m. de Anonim

A șasea înfrângere în campionat


Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Mediaș a pierdut al șaselea joc consecutiv în faza semifinală a Campionatului Ligii I.


Alex PÎNTEA

Sâmbăta trecută, medieșenii au fost învinși pe teren propriu de CSO Voluntari, cu scorul de 78-59. Baschetbaliștii de la CSM Mediaș au făcut un prim sfert bun în partida disputată în Sala Sporturilor. Ceva s-a rupt însă în jocul lor în următoarele zece minute, iar formația din Voluntari s-a desprins la 19 puncte la pauza mare, scor 45-26. În repriza a doua, cele două echipe au mars cap la cap. Medieșenii au încercat să revină, fără succes, însă, astfel că diferența înregistrată la final a fost identică cu cea de la pauza mare.

Cădere inexplicabilă

S-a terminat 78-59 pentru vizitatori, iar CSM Mediaș rămâne în continuare fără victorie în această fază a campionatului. „Am avut o cădere, părerea mea inexplicabilă, în sfertul al doilea, acolo unde s-a jucat meciul. L-am pierdut la 19 puncte și a fost greu să mai remontăm. Nu știu de unde a venit căderea aceasta. Oricum, noi suntem o echipă în formare, vrem să creștem jucătorii tineri, acesta este obiectivul nostru principal. Obiectivul echipei a fost îndeplinit, calificarea în faza semifinală. Aici sunt meciuri mult mai tari, cu echipe mult mai bune, mai închegate, iar intensitatea diferită și-a spus cuvântul în acel sfert doi în care ei s-au apărat mult mai agresiv, iar noi am căzut inexplicabil în ambele faze ale jocului”, a explicat antrenorul Mihai Popa.
    Trimite prin e-mail